Den underbara lördagen


Publicerat den: 2012-08-12 [17:58:38]

Först ylade vi till Michael Jackson på väg ut till landet där vi mötte mamma och bror i full färd med att åka till Arninge och handla. Så vi åkte tillbaka samma väg vi kom.  Mamma och jag åkte till Arninge och brorsan och Jimmy åkte till Täby för att tanka.
 
Så gick vi en sväng på H&M och sen in på Ica Maxi. Jag lyckades fånga mamma "in action" på bild när hon rev ner paprika över hela golvet, men jag lovade att inte lägga ut det på bloggen, men kul var det. 
Sen stod vi i 5 minuter och försökte självscanna en sån där klister ettikett till grönsaker tills personalen, en ung kille tittar på oss och säger - Oj använd inte den maskinen den är trasig, jag ska stänga av den. 
Man kan ju fråga sig varför han inte stängde av den när han fick reda på att den var trasig? Jaja, det var lite kul, jag och mamma hade ju stått och asgarvat och undrat hur svårt det kunde vara att scanna en streckkod.
 
Sen kom grabbarna och vi handlade färdigt och åkte tillbaka till landet. 
 
Väl på landet blev det gos med katterna och sen skagensmörgåsar och kaffe i solen med hela familjen. Sen var det dags att åka hem igen. 
 
Vi gjorde oss i ordning och åkte till söder för att gå på restaurang. Vi hade en groupon deal från i våras som vi skulle utnyttja. Maten var underbar, sällskapet förträffligt och sen åkte vi hemåt till norrort för att titta på en film och sen kraschlanda i sängen.
En perfekt lördag enligt mig.
 
 
 
På Ica Maxi Arninge där de var ett helt äventyr att välja duschtvål
 
Eftersom pappa håller på att renovera badrummet är vår veranda verkstad för tillf'ället, så det fick bli lunch utanför bastun. Japp vi har bastu på tomten på landet, lyx!
 
Katten jag håller i är mammas och pappas och heter Missa. Min katt heter Shiloh och bor också med mina föräldrar på landet dock saknas hon på bilden, för katten som går runt mina ben är grannkatten som tillbringar nästan all sin tid hos oss, vi kallar henne Fräs. Alla katterna, både våra och bonus katten är väldigt tillgivna och gosiga.
 
 
Det här fick bli min outfit för kvällen. Det var väldigt skönt och väldigt lagom. Kände mig väldigt fin faktiskt!
 
Jag som nästan alltid dricker rödvin valde faktiskt ett vitt den här gången. Ett franskt chardonnay, det var precis så som man vill att ett vin ska smaka. Dum var jag dock som inte skrev ner vad det hette, jag gillade det verkligen och jag har jätte svårt för vita viner i vanliga fall.
 
Till varmrätt åt vi halstrad röding med färska primörer och färskpotatis. Till dessert blev det en punschglass med blåbär.
 
Sen fick lokaltrafiken ta oss hem igen.  Dagar som den här älskar jag verkligen sommaren, ledighet och varma kvällar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback