Min vackraste assessoar


Publicerat den: 2014-04-24 [08:33:01]Min förlovningsring och min vigselring är utan tvekan mina vackraste assessoarer. Jag saknade mina ringar massor sista veckorna under graviditeten. 
Båda ringarna är i röttguld med briljantslipade diamanter. 

Jag är så himla nöjd med mina ringar. Jag funderade länge på om jag skulle ha en smal ring med en solitär som vigselring men i slutändan föll jag för den här smala ringen från Engelbert.

Jag har väl någon liten tanke kanske att byta ut min förlovningsring mot en smal ring med solitär på kanske vår 10-åriga bröllopsdag. 
Men vi får se, jag fullkomligt älskar min förlovningsring. Den har ju suttit på mitt finger sen 28 december 2011. Det mysiga är ju att de är just den ringen som Jimmy satte på mitt finger under en häst- och vagn tur i Marakesh. 
Men skulle jag någon gång byta ut ringen hamnar förlovningsringen på höger handen, jag kommer aldrig kunna sluta använda den helt. 

När man satt där mitt uppe i bröllopsdjungeln var det väldigt svårt att bestämma sig för vigselring. Vi satte dessutom budgeten lite efter mina önskemål. Det blev några tusenlappar mer än vi från början tänkt men jag är så glad att Jimmy lät mig köpa den ringen jag verkligen ville ha. Det var väldigt viktigt för mig att jag skulle kunna bära ringen med stolthet varje dag. 

När vi köpte våra förlovningsringar var jag rätt snabb på att bestämma mig. Jag ville ha en liten bredare ring med någon eller några diamanter. Det jag gillar med förlovningsringen är att diamanterna ligger vertikalt i ringen istället för horisontellt. 

Jag funderade på om jag ville ha ringar i vitguld eller i röttguld men efter att ha provat fram och tillbaka kom jag fram till att röttguld passade mycket bättre på mig. 

Det är inte de enklaste att välja ringar som man ska ha under en (förhoppningsvis) väldigt lång tid, varje dag. Som ska passa till allt, till dom olika åldrarna man kommer gå igenom och dessutom ska dom representera all den kärlek, omsorg, lycka, respekt man känner och livet man lever med sin kärlek. 

"Diamants are a girls best friend" jag är ledsen men lite så är det faktiskt! Jag älskar att se mina ringar gnistra i solljuset! Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback