Välkommen tillbaka, som jag saknat min blogg


Publicerat den: 2014-12-12 [20:08:59]Vi har saknat er massor!! Äntligen är bloggen tillbaka. Mitt domän behövde få lite pengar inpumpat och förlängas och sen har det bara strulat. Men nu så! 

I tisdags var vi en sväng i stan och handlade julklappar sen åkte vi ut till Kista och mötte pappan i familjen. Vi åt middag och umgicks sen åkte vi hem och tog kväll.I onsdags var jag hos läkaren på morgonen. Sen tog vi det lugnt hemma, busade och sen åkte jag till gymmet och körde ett pass bodycombat. 


Torsdag tillbringades även den hemma, jag och Noah tog en liten promenad och ordnade med lite julklappar och sen på kvällen åkte jag på ett pass Sh'bam. 
Den här veckan har jag sett grymma resultat. Jag känner mig stark och tycker själv att jag börjar se lite vältränad ut. Flåset är grymt! Vågen stod på 60,2 imorse... Det tar sig! 


Såhär började vi dagen. Noah vaknade till vid 7 och skrek, han drömde nog. Han lugnade ner sig och somnade om när jag höll om honom. Så otroligt mysigt! Blixten var mycket starkare än jag väntat mig där av min snygga min. 
Hur som, efter lunch hoppade vi på bussen mot Spånga, bytte till pendeln till Kungsängen där vi tog nästa buss till Tibble. Mötte upp Madde och Philip och tog en liten promenad, eller ja en sjukt lång promenad ungefär 1 mil fick vi till! Det var härligt att ses och det känns som att tiden aldrig räcker till, vi har alltid så mycket mer att prata om än vi hinner med!
 Strax före 15 hoppade jag på bussen tillbaka tillKungsängen, tog pendeln till Sumpan och bytte buss till 515 mot näckrosen. Till mina föräldrar och matade, gosade och pysslade om katterna. Busade lite med Noah och sen åkte vi ner i tunnelbanan och mot Kista. Ordnade lite julklappar, mötte upp pappan i familjen och grabbarna åkte hemåt och jag gick till gymmet. 
Gjorde en sista kraftansträngning på ett pass Bodycombat och sen åkte jag buss ytterligare en gång idag och tog mig hem.
Tonfisksås till middag och busigt barn som nu äntligen kommit till ro och sover. 
Mina ögon går i kors och jag ska snart hoppa i säng jag med! 
Veckan har sett ut såhär...


Det är trångt i sängen när den delas med bebis som prompt ska ligga på tvären! Tur att han är söt så han kommer undan med att ta upp hela sängen! 

Något helt fantastiskt hände igår! I ögonvrån såg jag hur Noah med ett stort leende på läpparna reste sig upp själv mot bordet! 

Och eftersom han nu har fått kläm på hur man gör är det de ända han vill göra. Han ålar runt och reser sig mot allt! 

Nu är det verkligen full rulle här hemma!

Då har vi tagit igen den här veckan! Som jag saknat att blogga. Underbart att den är tillbaka! 
Kommentarer
Emelie

Härligt att bloggen är tillbaka! Alltid lika mysigt att gå in och kika hur det går i ditt liv :-)

2014-12-12   20:54:55

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback