Att mata någon kan vara romantiskt


Publicerat den: 2014-01-05 [00:31:36]

 
Det känns helt otänkbart att mata någon och få det att kännas härligt. Men att mata sin nyblivna make med en bit bröllopstårta på bröllopsdagen är verkligen något underbart.
Tack vare alla våra nära och kära har vi lyckats få ihop lite bilder från vår bröllopsfest. Jag är otroligt glad för det. Den kärleken som sprudlar i mig när jag tittar på bilden ovan är obeskrivlig!
 
Att få gifta sig och ha en bröllopsdag och fest med alla man håller av var verkligen något speciellt. Jag önskar så mycket att jag kunde få uppleva dagen igen!
 
 
 
 
När jag tittar på bilderna från festen känner jag mig så enormt stolt över allt vi lyckades åstadkomma med relativt små medel och mycket planering. Lokalen var så himla vacker. Ni som var på bröllopet vad tyckte ni om vår dekoration och dukning? Kunde vi ha gjort något annorlunda eller var det så bra som jag själv tycker?
 
 
Jag är hur som haver så himla nöjd. Det är så roligt att titta på alla bildernna och se hur proffsigt och snyggt det blev. Okej, när 4 av 6 personer i brudföljet har restaurangutbildning har man det lite förspänt. Men kolla bara på den här bilden, det ser ju så snyggt ut med uppdukningen av kaffemuggarna. Kan ni föreställa er att vi har dukat uppe på ett pingisbord?
Att vi lyckades förvandla en sunkig gårdslokal som vi betalade 1000 kronor för att hyra i 3 dagar till en lokal värdig att hålla i en bröllopsfest är för mig obegripligt. Med mycket slit och planering behöver ett bröllop faktiskt inte kosta så mycket. Men jag kommer aldrig kunna tacka alla som hjälpte till på vår stora dag tillräckligt. Vår dag hade aldrig varit möjlig utan vårt brudfölje och min mamma.
 
Jaja, jag kan sitta här och babbla på och skryta om vår dag i en evighet så jag stannar där. Nu har ni i alla fall fått se lite bilder från vår bröllopsfest.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback