Sitta säkert i bilen


Publicerat den: 2014-06-23 [12:31:34]

BeSafe iZi Kid i-Size - SOBER SPORT 66 i gruppen Bilbarnstolar / BeSafe bilbarnstolar hos Köpbarnvagn.se (570066)
 
Noah är en väldigt smal och lång kille. Jag tycker att hans fötter sticker ut lite mycket ur babyskyddet och snart är det dags för en ny bilbarnstol. Jag tycker även att vårt babyskydd är lite hårt och vill att han ska ha en mjukare stol.
Jag har suttit ett bra tag och tittat runt på olika bilbarnstolar. Självklart är säkerheten det viktigaste men det är en klar fördel om den räcker ett tag.
 
Vårt beslut landade på en BeSafe iZi Kid i-Size. Den gäller från 0-18 kg eller 105 cm. Men rekomendationen är att använda babyskydd första tiden så vi tänkte byta stol när Noah är 6 månader, kanske lite tidigare.
BeSafe iZi Kid i-Size följer regelverket UN R 129 2013/2014 är utrustad med SIP (Sidokollisionskydd). Fäster med Isofix i bakåtvänt läge för ökad säkerhet.
 
Stolen går att luta i tre olika lägen för att barnet inte ska tappa huvudet framåt om det somnar. Läget på stolen går att ställa om i farten med ett enhandsgrepp.
Vi har beställt vår stol från köpbarnvagn, ni hittar den här. Där är priset 4999 kronor. Jag hoppas att stolen är så bra som vi tror och att Noah kommer trivas bra i den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback