Titta taket och gurgla halva natten


Publicerat den: 2014-03-19 [11:17:40]Pruttis har somnat mellan 20:15-20:45 i flera dagar nu!
Sen har han vaknat vid 23 och somnat om till runt 02. 
Men inatt ville han inte somna om efter maten vid 02. Nopp, han var piggelin! Låg i sitt babynest mellan oss, tittade i taket och gurglade och snackade med sig själv. Sprattlar som en fisk på land gör han också. 
Jimmy pussade honom på handen och sen satte han i öronproppar, vilket jag inte kan göra så jag låg med världens spänningshuvudvärk och klappade på min sprattlande, pigga bebis och bara hoppades på att han skulle somna om.
Klockan 03:45 hörde jag att han bajsa så vi gick upp och bytte blöjan och tänkte att om han får amma lite blir han nog trött, de brukar han bli....Det funkade och han somnade om. I ungefär 20 minuter sen var han vaken igen. Klockan 05:20 började han skrika och jag lyfte ur honom ur babynestet och la honom brevid mig, vi somnade och fick nästan 1 timmes sömn. 
Sen kaskadkräktes han över hela min sida av sängen. Dags att gå upp alltså.

Sen har han suttit i sin babysitter hela förmiddagen. Med undantag för ett par blöjbyten, lite mat och gos. 

Nu ska vi snart ge oss iväg till vårdcentralen igen.  Jag ska träffa barnmorskan och kontrollera mitt klipp. Känns som att de är lika bra att göra de, det är ändå 3 veckor kvar till den vanliga kontrollen som görs. Känns dumt att vänta om de är något som är fel som kan fixas redan nu.Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback