Vecka 30 (29+0)


Publicerat den: 2015-06-30 [10:32:09]


En dag för sent men här kommer bilder från vecka 30. Fick med ett snyggt eluttag på korten också den här gången. 

Tankar senaste veckan: Det har sparkat och fart inne i magen hela veckan. Lite nervöst har det allt varit att vara utomlands när man är så pass långt gången i en graviditet men det har gått bra. En av dagarn sparkade det dåligt och då blev jag lite rädd men sen kom det igång igen. 

Jag tycker inte att magen vuxit nämnvärt senaste veckan kanske att den varit lite svullen för att jag ätit annan typ av mat. 

Vikt och träning: Mitt mål var att inte ha gått upp mer än 5 kg i vecka 30. Vågen står på 67,1 kg så jag lyckades inte riktigt, jag har gått upp 6 1/2 kg sen jag blev gravid. 
Men det känns ändå helt okej speciellt med tanke på att jag precis varit på semester en vecka och ätit gott, onyttigt och mest legat still. 
3 pass har jag fått till på gymmet den här veckan. Inga jätte ordentliga, lite dåligt utbud av vikter här på hotellet, men bättre än ingentingen.

Gravidsymptom: Bränt mig mycket enklare i solen än jag brukar. Foglossningarna har gjort ont till och från under veckan. Idag har dom gjort mycket ont och en flygresa gjorde inte saken bättre. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback