Veckan ..


Publicerat den: 2018-08-02 [12:17:18]

(null)


Städa rensa, bygga möbler, slänga gammalt. Rensa lite till, göra om, flytta runt och allt i tryckande värme så svetten rinner. 
Det har varit min vecka, jag har timmar om dagen hållt på här hemma för att få ordning nu när Kalle, Lily och alla deras saker flyttat in på heltid. 
Blanda mitt, deras till ett vårt. En salig röra har det varit men nu börjar det ordna upp sig. 
Haft tvättstuga två omgångar. Tvättat upp allt från semestern, tvättat sängkläder, handdukar och allt det där som legat i tvättskåpet som jag tänkt "tar det någon annan gång" 

Idag ska jag försöka hinna plocka undan det sista och städa ordentligt här hemma. 

När vardagen börjar på riktigt nästa vecka och ungarna kommer hem vill jag ha allt i ordning. Inte behöva snubbla över kartonger och bråte. 

(null)

Sista två kartongerna Kalle måste plocka upp. 
Har en liten hög med saker som ska ner i källaren (det är för övrigt ett helt projekt i sig sen att rensa i ordning i källaren som nu är full!!)
Ett par grejer till som ska kastas, lite handdukar som ska vikas in i skåpet. Men snart, snart är det klart. Snart är det ett hem igen. 

Ett förbannat fullt hem, men ett hem, vårt hem. Vi fem! En familj. Vår familj. 

Dags att sluta mygla och sätta fart om jag någon gång ska bli klar och faktiskt kunna få ha lite semester och vila sista dagarna innan verkligheten börjar igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback