Städning


Publicerat den: 2018-02-25 [11:19:05]

(null)

Intressant ändå hur det fungerar. Nu är jag en person som gillar att ha det rent runt mig, jag vill inte leva skitigt, även om det ibland är lite stökigt är det aldrig skitigt, men när det kommer folk städar man per automatik lite extra.
Man vill att besöket ska få känslan av att det är rent, fräscht och trevligt. Tecken på att man lever i lägenheten plockas bort, tröjan på soffan göms undan och diskstället är helt tomt. 
Som att livet stannat upp i hemmet. Sängen bäddad, alla tvålpumpar påfyllda. Alla jackor och skor som i vanliga fall tar upp hela hallen göms i garderober för att göra plats. 
Det tillhör liksom, kommer det folk städar man undan och gör det rent. Min toalett städar jag minst en gång i veckan, men den städas en extra gång samma dag det kommer folk. Allt för att andra ska trivas.

Men sen när folk har gått, ja då städar man igen. För det är betydligt stökigare när man haft 25 pers och en uppsjö ungar hemma än vad det var innan. Framförallt vinterhalvåret. Damsög och moppade hallgolvet bara för att göra om det idag igen efter att hallen varit fylld av 30 par blöta skor. 

Är det värt det? Ja oh ja! Det är så underbart att ha hemmet fyllt av nära och kära och jag städar mer än gärna för deras skull. Så hoppas jag bara att vårt hem upplevs så rent som jag vill att det ska kännas.

Ni som var här igår. Kändes det rent och fräscht? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback