På landet


Publicerat den: 2018-07-01 [22:49:35]

(null)

Vi är på landet. Mötte mamma och barnen i arninge i fredags eftermiddag och så gick vi och handlade. Sen åkte vi tillbaka till landet och gjorde mat och gungande. Mamma och pappa skulle bort på middag så jag och barnen var själva. 
De var väl i säng vid 21 kanske och då städade jag stora huset och sen tittade jag på film. 
(null)

Vaknade rätt sent i lördags 09:15 och tog god tid på oss att äta frukost och göra oss i ordning. 
Jag och Hailey var en sväng i Brottby och sen åkte vi bort till Boulen. Spelade minigolf, åt korv och hamburgare och umgicks med Dennis och Agneta. 
(null)

(null)

(null)

Tillbringade både eftermiddagen och kvällen på Dennis och Agnetas altan. Ronny och Ellen var där med barnen Max och Lina.
Våra tre hus ligger alltså på rad här ute. Dennis och Agneta precis bredvid och Ronny och Ellen efter deras.
Max är 1 år äldre än Noah och Lina är född samma år som Noah. Barnen har så himla kul tillsammans och det är verkligen livet på landet där man springer fram och tillbaka till varandra mellan tomterna. 

(null)

Vi dricker vin i solen, snackar skit. Fikar tillsammans. 

Idag gick vi upp 9:45! Sen dök Max och Lina upp. Barnen badade och blåste såpbubblor. Sen fick vi följa med till Stallet. Ellen har två hästar.

Barnen var lyriska!! Både gå in i hagen, borsta, mata, leda hästarna genom hagen och dessutom Ellen var så snäll och lät barnen rida!!
(null)

Har aldrig sett mina barn le så stort! Och inte bara leda på någon liten ponny runt en bana på Skansen ridning utan fick verkligen rida! Både själva och tillsammans med Ellen! 
(null)

(null)

(null)

Leda tillbaka den stora hästen var lite knepigt, den skulle hela tiden stanna och äta tyckte Noah. Hann aldrig få en bild på honom när han gick själv genom hagen med hästen tyvärr.

Barnen var så himla lyckliga! 

Sen har vi möblerat om i vårt hus. Vilket blev ett jävla elände, säng benet gick sönder, pappa fick rycka in och laga. Men tillslut blev det bra. 
Sen åt vi middag och barnen sprang i förväg över till Dennis och Agneta. Det är praktiskt att vi har en gång på baksidan mellan husen och barnen känner sig så stora när de får gå själva!

Vi bara njuter av ledigheten alltså. Nu väntar sängen för imorgon drar vi till Norrtälje ett dygn för att vara med Danielle och tjejerna. Ska bli så mysigt. Sova husvagn. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback