Semester igen


Publicerat den: 2018-07-22 [22:52:27]

(null)

Vi åkte till landet idag. Varmt och skönt.
Lily och min mamma hjälptes åt att rengöra bassängen och sen badade dom två haha. Kallt vatten jag och Kalle nöjde oss med att titta på när knasbollarna bada.

Äta lite, sola, leka lite i trädgården. Lily cyklade en sväng medan vi promenerade upp till Hoven och körde lite kvällsbad i solnedgången. 

Vi har gjort pärlhalsband och övat handstående. 
Lily hjälpte min mamma att ta hand om tomatplantorna. 
Hänga lite i soffgruppen på altan med ett glas rött. 
Sent i säng för liten som är på väg nu i skrivande stund, men vad gör väl det när det är semester. 

Lily trivs som fisken i vattnet här ute. Hoppade ur bilen när vi kom och frågade om hon fick springa upp till Marianne (min mamma). Sen sprang hon upp och gav mamma en kram. 
Så fint att se att mina föräldrar tar emot Lily som sitt bonusbarnbarn. Se att mina föräldrar är mot Lily precis som dom är mot sina biologiska barnbarn. 

Paus i skrivandet...

Varit uppe i vårt hus precis och svarat på circus 800 frågor till från det lilla barnet haha... pussats och kramats inför natten. 

Lily låg bredvid mig igår i soffan och pratade om hur mysigt hon tycker det är att hon och pappa bor med oss nu. Hur roligt hon tycker det är att få bo med Noah och Hailey så dom kan leka. 
Imorse kom hon in och petade lite lätt på mig i sängen, jag var dock redan vaken eftersom jag nu förtiden vaknar direkt av ljudet av barnfötter mot golv, men hon kröp upp under mitt täcke och la sig nära, nära sådär som barn gör. Så låg vi så en stund innan vi gick upp för att titta på sommarlov tillsammans.

Det här ljuvligt, dela livet med mannen jag älskar och våra ungar. Kan inte önska mig mer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback