En vecka har passerat


Publicerat den: 2018-03-10 [07:39:57]

(null)

Veckan började som vanligt med att jag hämtade mina skrotungar från föris. 
Det är alltid en fröjd att få hämta hem mina barn. 
När man kan dit och de ser en ropar "mamma" och slänger sig i armarna på en. Hela själen fylls av lycka.

(null)

Eftersom det är barnvecka har det varit lunchträning. 
Försöker öka vinterna och byta lite övningar. Har varit väldigt noggrann med kosten den här veckan. Men igår kväll fuskade jag. Åt både choklad och en kaka. Det var gott. 


I onsdags var världens bästa mormor här som vanligt. Både barnen och jag njuter när min mamma är här. I hennes sällskap trivs vi som bäst. 

Jag har glömt och berätta om min förra helg!!
På fredagen var jag hemma hos Danielle och Micke. Blev bjuden på spontanmiddag. Så himla trevligt vilken fröjd! Mötte Danielle i hissen på väg ner från jobbet (vi jobbar på samma ställe) 
Pratade om kvällen och en timme senare ringde hon och frågade om jag ville byta ut kalorisnåla träningskosten och ensamheten mot ett par timmar i deras soffa. Taget! 
Blev mött av min lilla guddotter och hennes sagolika storasyster i dörren. Att få ett par timmar med mina vänners barn ger mig sådan glädje. Det är makalöst vad man älskar sina vänners ungar. 
Sen bjöds det på en god köttbit och ett par glas vin. Följt av skitsnack i soffan. Mycket bra fredag. 

Lördagen väntade en inbokad träff med Tim. Tänk att jag snart känt honom ett år och han har snabbt blivit en av människorna vars sällskap jag längtar mest efter. Jag trivs som fisken i vattnet med honom och skrattar så jag får kramp i käkarna. 
Vi åt hamburgare, drack bärs, pratade, skrattade. Hann med ett glas cava i en hotellbar och avslutade kvällen på dansgolvet på Garbo. Det var en otrolig kväll!
(null)

(null)

Galet sliten på 3 timmars sömn. Dock slapp jag bakfyllan lustigt nog, men fortfarande sliten på söndagen gjorde jag först Ullis naglar sen blev inte alls söndagkvällen som planerad utan den blev bättre. Hamnade på gröne jägarn med Tim och Bosse. Några öl, fotboll en hel del skratt. Sen blev det pizza tillsammans. Efter det hemåt för ett bad och somnade innan huvudet ens träffat kudden. 

Galen helg! Bästa på lääänge! 

Nu sitter jag med barnen och äter frukost och tittar på ett program om hur tidningar återvinns. På barnkanalen så en nivå som även jag förstår haha. Rätt intressant faktiskt. 

Idag väntar en tur till Ica, lek och bus och ska försöka städa lite. Usch så skitigt det blir hemma när det är sånt här väder! 
(null)

Frukost i soffan. Mys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback