En helg och valborg


Publicerat den: 2018-05-02 [19:46:35]

Lördagen började 6:40 när jag gick upp för att säga hej då till kärleken som skulle till Aten med jobbet. Blev på tok för tomt i sängen så kunde inte somna om. Gick upp och sen tillbringade jag dagen hemma. Städa, tvättstugan, titta på tv och bara vara hemma. Fixa och ta det lugnt. 

Söndagen inleddes med frukost och bubbel tillsammans med Tim. Sen bar det av till stan och det var dags för fotboll. 

(null)

Vinst för Bajen och efter det blev det ett helt gäng öl med vännerna. Så himla roligt och timmarna sprang förbi innan jag ramlade i säng vid 01. 

Vaknade på måndagen och mådde som jag förtjänade. 
Tog tag i mig själv och åkte och hämtade mitt pass. Sen hämtade jag barnen. Vi åt en glass och kollade på fontänen. 
Sen åkte vi till Skytteholm. Hoppa hoppborg och köpa ballong. En mysig, men kall kväll. Ungarna var på tok för trötta för att vara vaken 2 timmar till tills brasan skulle tändas så det blev ingen eld för oss i år.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen vaknade vi på tisdagen. Ledig dag,  tog det lugnt hemma. Lekte, tittade på film. Åkte till Arlanda för att hämta Kalle. 
Barnen stod duktigt och väntade och vi blev alla lika glada när han kom gående. Efterlängtade pussar och kramar blev det i ankomst hallen. 
En tripp till McDonalds och sen hem. Stökiga barn och trötta vuxna. Middag och gemensamt stök för att få barnen i säng. Sen fick vi en stund för oss själva. 

Idag har det varit jobb som vanligt. Dagen började med utvecklingssamtal för Noah och sen till jobbet. 
Hämta barn och sen hemåt. Mormor har varit här, det har ätits middag och busat. 
Hailey somnade i mitt knä den lilla skrutten. Hon ville att jag skulle sjunga. Så jag sjöng "du är det finaste jag vet" sen sa hon "igen!" Sen sov hon med armarna runt min hals. Älskade barn!

Noah var lite kinkig vid middagen så jag anammade min kreativa sida och gjorde maten lite roligare. Mycket skratt och sen åt han med god aptit. 

Imorgon ska det packas och fixas för på fredag då åker jag till Prag! Som jag längtar!

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback