Att känna sig ledsen


Publicerat den: 2019-04-25 [18:07:18]

Något som börjat göra mig rätt arg och ledsen på senaste tiden...
Att komma igång och träna är inte lätt, framför allt att äta ordentligt och hoppa över skräp samtidigt. Det kräver engagemang, tålamod, vilja och att man TAR SIG TIDEN! 
man har tiden om man är tillräckligt motiverad så hittar man den. 
Men det är svårt, jättesvårt. Speciellt med barn och jobb. Det är så himla knepigt att hitta engagemang. Jag har perioder när jag verkligen inte har ork eller lust heller och blir lat. Det har vi alla. 

Men något som gör mig jätteledsen är att jag hela tiden får höra "men det är enkelt för dig som bara har barnen varannan vecka" 
Usch vad ledsen det gör mig! Jag tränar 5-6 gånger i veckan när barnen är hemma också, jag äter nyttigt och hoppar allt skräp när jag har barnen också!
När barnen gått och lagt sig förbereder jag all min mat, frukost, lunch lagar upp middagar. Jag tränar på lunchen eller när barnen sover.

När jag inte har barnen gör jag 9-10 timmars arbetsdagar! Sen ska jag både barnveckor och barnfria veckor hinna städa, handla, ha tvättstuga osv osv! 

Det är inte det faktum att jag lever utan mina barn varannan vecka som gör att jag svettas igenom mil på spinning cykeln, att jag lyfter vikter så det bränner i musklerna eller att jag är barnfri som gör alla mina tusen situps som får mig att vilja spy!
Det är inte att jag är barnfri halva tiden som tackar nej till bullar, godis, chips.
Det är inte att jag är barnfri som får mig att promenera mil varje vecka. 

Det är jag! Min vilja, min motivation. Min envishet. När jag har barnen sätter jag mig inte i soffan med delicato bollarna när dom sover, nej jag klär på mig och åker till gymmet och flåsar mig igenom ett träningspass. 

Om andra inte har engagemanget, orken, lusten att ta sig tid att träna, att andra inte stålsätter sig och tackar nej till bullar och godis är det helt okej. Det är upp till var och en hur man väljer att spendera sin tid och liv. Jag lägger ingen värdering i det.  Men, ett stort jävla men om andra egentligen vill komma igång men inte får tummen ur skyll då inte er lathet på att det är enkelt för mig för att jag är barnfri halva tiden!

Jag har konstant träningsvärk, jag hoppar över många stunder jag hade velat slappa i soffan, fredagsfikat vattnar sig i munnen på mig. Det är fan inte enkelt för mig för att jag lever utan mina barn halva tiden och därför har typ "sjukt med tid över"! 
Det sårar mig för jag kämpar som en galning för att hålla mina träningspass och kosten! 

För annars med det resonemanget så undrar jag varför inte alla barnfria personer eller personer med vuxna barn är fitnessgurus hela högen?

Jag hoppas verkligen att alla som vill komma igång lyckas! 

Nu har jag gnällt färdigt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback