Att lägga ansiktsmask


Publicerat den: 2019-04-27 [14:03:30]

(null)

Provar en ny sorts ansiktsmask. Bästa var att se hur Kalle hoppade till när jag kom ut ur badrummet med den i nyllet haha.

Har den just nu när jag skriver så vi får se hur det funkar. Ska vara någon renande, glow schofräs.
Blir säkert bra.. värt ett försök.

Min hud har blivit så fruktansvärt mycket bättre sen jag slutade röka.
Jag hade mycket finnar som tonåring och får fortfarande till och från. 
Men jag verkligen avskyr alla typer av foundation, puder osv. Känner mig typ instängd så jag använder verkligen aldrig sånt. 
Får jag någon finne "täcker" jag den med en primer från MAC. Blir mest att det röda dämpas. Men jag vägrar stänga in min hud med massa crap. 
Har ett löst, transparent puder jag använder ibland, verkligen ibland. Typ om man ska på bröllop eller så och mest för att sminket sitter bättre. 

Annars har jag bara köpt läget typ, jag har inte len slät porslinshud. Jag får finnar och är lite rödlätt på kinderna när jag inte är solbränd. Det får vara så helt enkelt. 

Men jag fick höra av en hudterapeut här nyligen att jag tydligen har väldigt fin hud. Det gjorde mig glad. Att min rökning enligt henne inte skadat min hud, att huden inte visar tecken på att jag varit rökare. Kändes skönt att höra. Hon sa även att jag förmodligen gynnas mycket av att jag har använder foundation och så, att min hud alltid andas. 

Nu är det dags att tvätta ansiktet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback