Vår helg


Publicerat den: 2019-04-22 [10:53:06]

I lördags så åkte vi först till Bandängsparken för att lämna Lily till hennes mor. Vi blev inbjudna att stanna och fika med hennes mor och Kalles päron. Hennes mor hade ordnat fint med fika på en bänk i solen. En mycket   trevlig stun blev det. 
Sen åkte vi och handlande och åkte hem till min bror.
(null)

Vi satt i solen på hans balkong i drygt 2 timmar, lyssnade på musik, drack lite rosé och bara pratade och njöt av livet. 
Sen lagade Eric mat, världens godaste råbiff. 
(null)

(null)

(null)

Vi gick och träffade Sara, Rezvi och Anton.
(null)

Satt på Lionbar, sen åkte vi till stan. För att sedan åka hemåt framåt småtimmarna.

Söndag ringde klockan på tok för tidigt, upp och iväg till Rissne för det var äntligen dags för Roger och Isabelle att få flytta till sin nya fina lägenhet och vi hade lovat att hjälpa till med bärandet. 
Två vändor till och från Kalhäll och många trappor senare styrde Isabelle korv vilken förtärdes i solen på deras nya fina ja jag ska inte säga balkong för det är mer en terass så fin.

Sen var det dags för oss att åka. Hem, lämna bilen, åka till slakthuset och möta upp resten för en bärs i solen och sen var det match. 
(null)

Vinst och några viktiga poäng för Bajen. Det blev kallt och jag stod mest och frös sista 15 minuterna.

Vi vinkande hejdå till våra vänner och begav oss hemåt. 20:30 landade vi i soffan med varsin kebabrulle, hungriga och helt slut. Tittade på en supermysig film och 22:26 släckte vi lampan. Jag minns att Kalle kröp upp nära och när jag kände hans värme och arm runt mig somnade jag på två röda.

Idag är det också ledigt. Klockan är 10:50 jag gick upp för bara en liten stund sen. Sovit nästan 12 timmar!! 
Idag ska det tränas, förberedas matlådor för veckan. Städa lite, ska en sväng till brorsan för en kaffe och hämta lite grejer som blev kvar där i lördags. 
Sen får vi se. Imorgon väntar jobb igen.

Känns konstigt nu när barnen åkte från oss tidigare än dom brukar. För imorgon är det jobb efter barnfri helg men jag ska inte hämta barnen, vilket känns tomt. 
Saknar dom redan massor!!

Nu ska jag springa bort till Ica och handla ett par grejer till vår frukost smoothie.

Hur har er påsk varit? Har ni haft det bra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback