Nationaldagsfirande


Publicerat den: 2019-06-07 [08:21:55]

(null)

Igår firade vi nationaldagen i hettan. Jag har alltid känt att det är ett väldigt bra land att leva i, men igår kändes det extra viktigt att hylla Sverige. Allt som hänt senaste tiden i vårt liv, den makalösa vården Hailey fått, att jag ges möjlighet att få vara hemma om dagarna med mitt sjuka barn och får betalt för detta. Alla vi som lever och bor här är lyckligt lottade. Klart det finns dåliga sidor också, men när man nyligen enbart har fått känna på alla fördelar kan jag inte göra annat än att älska landet jag lever i 🇸🇪

Jag och Kalle började dagen i varsin solstol. Sen kom Jimmy och barnen, då gick vi och köpte pizza som vi åt i skuggan. Sen ner på golfängarna för att åka karuseller. 

Några timmar senare höll vi på att flyta bort i värmen då gick vi hemåt, vinkade hejdå till Jimmy och vi gick för picknick i parken. 


Tacksamheten över att min sambo och exmake är vänner är obeskrivlig. Att vi kan ha så kul tillsammans. Att Jimmy inte lägger prestige i att han minsann är barnens pappa, utan att han är trygg i sin roll och gärna delar den på ett hörn med barnens bonuspappa. 


Så glad att vi har dagar som igår när vi umgås allihopa, att det inte är dålig stämning eller osämja. Att vi verkligen bara har en lite konstig klan till familj. 

Att Jimmy finner trygghet i Kalle som del av barnens liv och litar på honom. 

Den relationen vi har är verkligen fantastisk. (null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback