Vad skönt att inte jobba...


Publicerat den: 2019-06-12 [11:45:51]

(null)

Den kommentaren "vad skönt att inte jobba". Den har jag fått några gånger nu, skönt att inte jobba.. 
Jag vet inte alltså, för det första gillar jag faktiskt mitt jobb. Det var inte del av min plan att inte vara där på över 2 månader. 
För det andra, jag jobbar inte för att mitt barn är sjukt. 
Klart vi försöker fylla dagarna med roliga, härliga saker. Men anledningen till att jag inte jobbar är för att min dotter är allvarligt sjuk. 
Jag har inte tagit semester och dragit till Maldiverna, eller spenderar hela dagarna i soffan.
Tar långa sovmorgnar, eller på något sätt glassar mig igenom veckorna. 

Mitt barn är sjukt. Hade jag fått välja mellan att jobba och ha ett friskt barn och vara hemma med ett sjukt barn hade jag valt jobba och ha ett friskt barn alla dagar i veckan!

Det enda jag uppriktigt uppskattat med den här "lediga" tiden är att jag fått otroligt mycket tid med barnen. 
Att de andra två har kunnat vara hemma mer och fått gå kortare dagar. Men det är nog det enda som är positivt med allt detta elände.

Hade jag velat vara hemma flera månader med mina barn och alla varit friska? Ja självklart, vem vill inte vara ledig med sin familj?
Men önskar jag på något sätt att barnen ska vara sjuka för att få den möjligheten? vad tror ni...

Våra dagar börjar fortfarande kl 6 på morgonen, det är fortfarande allting i vardagen som ska hanteras. Uppe på det då dessutom vakta och övervaka ett sjukt barn, hålla reda på alla mediciner och leva i en konstant rädsla för att hon ska bli sämre igen. 

Jag har inte sovit ordentligt på flera veckor, har mardrömmar, ångest. Har spenderat 4 veckor med att stänga av allt jag känner för att det inte ska bli för mycket att hantera.

"Vad skönt att inte jobba"... jag önskar mer än allt att jag jobbade just nu, för det hade inneburit att min dotter inte var sjuk.

Kommentarer
Anonym

vilken sjuk sak att säga. Skönt att inte jobba

2019-06-12   23:54:48

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback