Medicinkamp


Publicerat den: 2019-05-17 [12:44:31]

(null)

På ronden fick vi veta att om vi hittar ett sätt att få i Hailey medicinerna så får vi åka hem på permission.
Det betyder att infarterna sitter kvar och hon är inte utskriven.
Vi blev varnade för samma sak som igår. Hon är inte ännu fri från risken att få nya TIA attacker, det är en överhängande risk som kvarstår. 
Vi ska vara beredda på bakslag, vi ska vara medvetna om risken för att behöva bli inlagda igen. 
Vi kommer behöva komma tillbaka lördag, söndag för fragmin sprutorna. Ska sprutorna vara kvar efter det ska vi få lära oss hur man ger dom.
Nexium, aciclorir och trombyl får vi i Hailey i tablettform och flytande form. Men kortisonen går bara inte. Hon spyr av den. Vi har kämpat i flera dagar med kortisonet men hon bara kräks. 
Så nu skulle överläkaren rådfrågas om man kan lösa kortisonet med antingen hemsjukvård eller att vi kommer in en gång om dagen för att hon ska få det intravenöst istället. Återstår att se vart det slutar. 

Just nu bara väntar vi på nya besked. 

Känns jätteläskigt egentligen att åka hem med risken för nya TIA attacker men det är som det är. Vi kan inte leva på sjukhuset för alltid. 
Vi längtar hem. Att behöva åka hit en gång om dagen är ett mycket bättre allternativ än att bo här dygnet runt. 

Livet kommer kännas osäkert och läskigt. Vi kommer vara rädda. Efter nästa röntgen om ett par veckor hoppas vi på fint resultat som säger att inflammationen har gått ner. Men tills dess är det bara vänta och hoppas. Vaka över henne och alltid vara nära. Men just nu vill jag bara komma hem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback