att känna hopp


Publicerat den: 2019-11-21 [12:46:24]

(null)

(Bilden ej tagen idag)

Idag vaknade jag med en känsla jag inte känt på evigheter, hopp, jag kände hopp om framtiden. Anade en känsla som börjar slå rot av lycka för livet. 
Den enorma hopplöshetskänslan som tyngt mig under väldigt, väldigt lång tid mattas av lite i kanterna och tillåter känslan av hopp att få plats. Vill inte ropa hej än, så håll tummarna för mig att känslan hänger sig kvar imorgon också och växer lite, lite till. 

Lovade psykologen att ge mindfullness ett ärligt försök till nästa gång. Men alltså, det är bara inte min grej, jag blir som en flamsig tonårstjej som bara ligger och garvar åt allt. Jag tror jag måste ge det några försök till, men jag kommer inte över tröskeln att det bara är komiskt. En ofantligt tråkig röst som säger i monotont läge att jag ska fokusera på min andning, det slutar typ med att jag håller andan istället.. 
någon som har testat, gillar det och har tips på hur fasiken man kan göra? 

Min underbara, fantastiska mamma fyller dessutom år idag. Plus att jag ska ha kidsen lite extra för att deras far är bortrest. Så ikväll blir det lite hemma middag för att fira moderskapet. Brorsan kommer förbi också. Bästa som finns att omge mig med människor jag älskar, som ger mig glädje och lyfter mig i även det mörkaste av stunder. Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback