En fredag


Publicerat den: 2019-10-25 [10:20:52]

När jag vaknade idag kände jag mig som att någon kört en ångvält över mig. Helt slut verkligen. Varit några ruskigt intensiva dagar. 

Men den här kursen då. Dels hamnade jag i en grupp där vi passade med varandra som handen i handsken. Vi bara klickade, vårt teamwork funkade så bra och vi hittade direkt våra "roller" i gruppen. Vi har skrattat så tårarna sprutat när vi suttit och jobbat. 
Så det var ju ett enormt plus på den här upplevelsen. Vi har redan en egen fb grupp där vi redan skickar skämt och pepp. 

Sen var kursledsrna underbara, pedagogiska, roliga, drivande och engagerade. 
För att inte tala om innehållet i kursen. Hur viktigt det är att arbeta med arbetsmiljö och varför vi faktiskt har lagar kring att det är ett krav att arbeta med arbetsmiljön. Så himla fantastiskt. 
Jag känner mig peppad och sjukt taggad på att dra igång det ordentligt på jobbet. Låg i går kväll och spånade på hur jag ska lägga upp det, hur jag ska få till en bra samverkan med arbetsgivaren och hur vi ska driva vår arbetsmiljö till kreativa och glada medarbetare. 

Nu ska jag fixa naglarna, behövs för en nagel gick av helt igår också. 
Imorgon åker jag och Kalle till Sala en natt för att gå på spa och bo på hotell. Ska bli så mysigt, längtar massor efter det. 

Men just nu ser jag mest fram emot att komma till kontoret, träffa kollegorna jag inte sett på flera dagar. Deras sällskap på jobbet förgyller min vardag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback