Fartränder


Publicerat den: 2019-10-21 [23:36:36]

Idag kom inte mindre än två personer fram till mig på jobbet och hade åsikter om fartränder i toaletterna. 
Ja, jag håller med, jag tycker att det är oförskämt att lämna efter sig, går jag in på en toalett med fartränder känner jag mig tvungen att åtgärda det så inte nästa efter tror att det är jag som lämnat kvar det. Det är inte speciellt fräscht att ta bort någon annans bajs. 
Man kan tycka att det är överflödigt att behöva säga till vuxna människor att slänga ett öga i dass och ta bort eventuella spår att nummer 2 gjorts precis. 

Men tydligen så behövs det. Så vad gör man? Jag är arbetsmiljöombud, allas arbetsmiljö ur alla aspekter är viktigt, för vissa kanske det påverkar arbetsmiljön massor med icke fräscha toaletter. Så, jag kan inte bara låta det passera, det är oförskämt av mig när jag ska värna om allas arbetsmiljö. 
Men jag kan inte heller tala om för folk att sluta bajsa på arbetstid, inte heller är jag nämnvärt sugen på "tisdags kurs i användning av toalettborste".

Det bästa sättet att uppnå resultat är i regel att vara vänlig och trevlig. Så jag försökte hitta en mellanväg, inte ignorera mina medarbetare som upplever detta som problematiskt, inte heller gå till attack mot medarbetarna som skyr toalettborsten. 
Jag satte helt enkelt upp lite lappar idag på toaletterna när det bara var jag kvar på kontoret.

Jag hoppas att mina försök till vänlig hint når fram till kanske i alla fall någon. För jag tror inte att jag kan åstadkomma underverk på den här fronten. 

(null)

Vad tycker ni? Kunde jag gjort mer eller borde jag gjort mindre? Någon som har en annan lösning?

Kommentarer
Danielle

Jag undrade vem det var som hade satt upp lapparna och nu fick det sin förklaring :) Kan inte heller förstå hur man bara kan lämna toaletten sådär.

Svar: Haha japp jag är skyldig! 😂
jenniferbetzen.se

2019-10-23   10:56:18

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback