Min mamma


Publicerat den: 2019-09-20 [12:30:11]

(null)

Min mamma, Marianne. Hon är en makalös, fantastisk och underbar människa! 
Hela mitt liv har hon alltid funnits vid min sida, alltid stöttat, uppmuntrat, pushat och när det behövts bromsat.
Hon har aldrig tvekat en sekund att ge mig och min bror världen!
Hon var mamman som aldrig missade ett utvecklingssamtal, en dansuppvisning, en bandy träning, eller skolavslutning. 
Hon var mamman som la sin själ och all sin tid på mig och min bror. Hon blev sällan arg, hon tappade nästan aldrig tålamodet. 
Hon har aldrig gett mig känslan av att jag är till besvär eller ivägen, även om jag vet att jag många gånger var besvärlig. 
När jag blev äldre gav hon mig alltid utrymmet att växa i mig själv, men har aldrig släppt helt och alltid funnits där i periferien för att fånga när jag vacklat. 
Hon är mamman som odlade daggkåpor till min brudbukett och satt uppe natten innan och band buketten. Hon är mamman som höll mig sällskap varje dag och tröstade när jag förtvivlad vaggade runt 15 dagar över tiden när jag väntade Noah. Hon är mamman som sov hos oss en gång i veckan när Hailey var nyfödd och jag hade förlossningsdepression, bara för att kunna ta Hailey på natten så jag fick sova. 

Hon är Mormorn som träffar sina barnbarn minst en gång i veckan, som varit med på alla Noahs fotbollsträningar, som hämtar barnen på förskolan, nattar dom, pysslar, åker till landet och krattar löv med kidsen. Gör pärlhalsband, ritar, plockar svamp och inte har något emot att tvätta kläder bara hon får se barnen skratta när dom leker med lera. 

Hon är mamman som kommer hem till mig när jag ligger i feber klockan 6:30 på morgonen och hämtar barnen, för att jag ska slippa ta mig ut och upp till förskolan sjuk. 

Ekonomiskt har vi aldrig haft det nämnvärt gott ställt, på äldre dagar har mina päron haft det bättre. Och mycket av sin ekonomi läggs på att ge mig, min bror och mina barn det där lilla extra. 
Och missförstå mig rätt, även om det ekonomiska bidraget uppskattas enormt, är det mammas tid och engagemang som är det mest värdefulla. Att vi får så enormt mycket av hennes tid. 

Jag har svårt att sätta ord på hur mycket min mamma betyder för mig, hur värdefull hon är! Jag bara hoppas att jag säger det tillräckligt ofta för att hon ska veta att jag aldrig tar henne för givet, att hon är enormt uppskattad och enormt viktig för mig. 

Inte bara allt hon gör, all tid vi får utan även hennes sällskap. Hur mycket jag genuint uppskattar att umgås med min mamma. Hur bra jag trivs med henne, hur glad hon gör mig, hur mycket skratt hon sprider, hur fantastisk hon som person är att spendera sin tid med. 

Min mamma, Marianne! Jag älskar dig mamma, så makalöst, oändligt mycket. 
Av hela mitt hjärta, för alltid! 

Kommentarer
Anonym

Mormor ❤️

2019-09-20   22:05:57

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback