Helt slut


Publicerat den: 2020-04-07 [22:45:19]

(null)

Helt slut alltså! Fick anstränga mig för att inte garva när jag tog bilden, tänkte "bjussa" på en på bild på mig själv sliten i morgonrock men insåg inte hur jävla sliten jag faktiskt såg ut innan jag såg mig själv i kameran.. så blev en bild där jag ser bajsnödig ut istället, jaja ...

Jobbat betydligt fler timmar än jag ska idag, hade lite lunch och träffade mamma en snabbis, sen tog jag rast vid 18, ett kort videomöte med vigselförrättaren, mulade en halv kebabrulle och jobbade lite till. 
Det värsta är att jag fick känslan av att universum jävlades med mig, jag lovar listan jag jobbade med typ förökade sig by the minute! 

Kalle är iväg och spelar fotboll, jag skulle ha tränat men orkade inte alls. Så just nu springer jag runt med lurar och lyssnar på one direction - what makes you beautiful.. ja precis eftersom jag är typ en 14 årig flicka eller något sånt.. låten gör mig glad och jag behövde lite energi. 
Ska snart stänga av och återgå till mitt kolli tillstånd framför gamla avsnitt av outlander  i soffan. 
Jag och mina 300 rynkor och påsar under ögonen. 

Imorgon måste jag ta mig iväg till gymmet, röra på mig lite skapa lite ny energi och börja jobba på musklerna igen. Min kost idag har bestått av 2 mackor, fler chokladbollar än jag tänker erkänna och en halv kebabrulle! Så jävla hälsosamt ... not! 

Vakna, starta datorn, sitta där hela dagen och bälja kaffe gör en inte direkt hungrig eller så. Men kommer jag igång med träningen brukar intresse för hälsosam kost komma på köpet för mig. 

Mötet med vigselförrättaren var jättemysigt, hon passar oss perfekt verkligen. Vi har en ganska simpel bild av hur vi vill ha vår vigsel, en vigsel som passar oss och vilka vi är. Kommer bli så himla bra! Längtar som fasiken till augusti! Ser verkligen fram emot att vara Kalles fru. Han är min absolut bästa vän här på jorden, finns ingen som får mig att skratta och må så bra som han. 
Klart vi har våra duster vilka par har inte det liksom? Men majoriteten av tiden skrattar vi ihop, vi har typ aldrig riktigt pratat färdigt vi har alltid lite till att berätta för varandra eller prata om. 
Vi kan fortfarande fnissa ihop och ha den där längtan efter sex med varandra som man har när man är nykära. Han är den första jag ringer när det händer något roligt, den jag ringer när jag är ledsen eller arg och den jag berättar mina hemligheter för. 
Med honom kan jag alltid vara mig själv och även när jag står i badrummet med håret i en slarvig tofs, fult pannband och sorgligaste sovtrosorna som borde hamnat i papperskorgen för länge sen och gör något jävligt tjejigt kan jag se honom stå bakom mig lutad mot dörrposten och titta på mig med ett leende. Sen kallar han mig oftast knasboll eller något åt det hållet innan han pussar mig i nacken, daskar till mig i rumpan och går. 
Han kramar mig alltid när jag lagar mat, jag ser hur han sneglar på mig via spegeln när jag byter om och varje kväll pussar han mig godnatt. 
Kan jag få dela den vardagen med honom resten av livet kommer jag vara lycklig. Hur lyxigt är det inte att få dela livet varje dag med sin bästa vän? 

Nä.. nu ska jag titta klart på mitt avsnitt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback