Att njuta av vackra ting


Publicerat den: 2020-08-02 [09:07:01]

(null)

Att få möjligheten och lyckan att få njuta av vackra ting i vår värld, som den spegelblanka sjön igår kväll och rosa moln på himlen. 
I sällskap av min fina sambo och tillsammans få skratta i denna vackra stund. Ord kan inte riktigt beskriva egentligen känslan av dessa småsaker, hur mycket lugn och glädje det skänker. 
(null)

Få stå där med Kalle och fiska, lyssna på hur han med stor glädje pratar med mig om fiskegrejer, olika drag, linor och ja, allt sånt där som har med fiske att göra. 
Jag kan tycka att det är mysigt att fiska lite ibland, men är egentligen ganska ointresserad. Men jag tycker om att höra honom prata om det, det är intressant att låta honom få dela det med mig, det han tycker om, hans intresse. 
Är det inte lite det som är grejen med att leva med någon också? Att lyssna och visa intresse för det den andra tycker om. 
Man behöver inte dela allt, göra allt tillsammans och tycka om exakt samma saker, men att genuint lyssna eller ta del av den andras intressen tycker jag är viktigt. 

Sen är det ju som sagt fantastiskt vackert att få stå vid en sjö tillsammans med den man älskar en lugn sommarkväll och skratta tillsammans. 
(null)

Idag är det söndag. Vi ska snart åka från landet och hämta Noah och Hailey sen ska vi på 1-års kalas. Tänk att Vera redan är ett helt år!
Senare ikväll kommer Lily hem också. Kalle jobbar mån-Tors den här veckan. Men imorgon förmiddag åker jag och barnen tillbaka till landet, Kalle kommer pendla denna vecka. 
Jag och kidsen är lediga och med lite tur ska det ju faktiskt vara fint väder nu några dagar. 
Sen på fredag är Kalle ledig, då har vi massor att göra och förbereda för på lördag är det äntligen dags, vi ska gifta oss! 
Känner mig lite stressad över det men tror vi har koll på läget. På fredag ska jag fixa mina naglar och hämta tårtan. Vi ska förbereda dukning, mat, tomten, partytält och diverse annat. 
Men jag längtar så mycket nu, ofattbart att jag om mindre än en vecka är Kalles fru!
Igår var jag och köpte en rosenbåge till platsen där vi ska gifta oss. Jag och mamma höll på länge och provade idéer hur den ska fixas. Min mamma är min hjälte! Som hon hjälper mig! 
Sen monterade vi ett party tält och ställde över. Så vi har ett allternativ för fint väder och ett för värsta senario REGN! Håll alla tummar att det inte regnar nästa helg! 
Vill mycket hellre gifta mig framför en blomklädd rosenbåge än under ett party tält! Men vi har i alla fall en plan OM det gud förbjude är dåligt väder. 
Pappa, min andra stjärna ska bygga i ordning på altan för att förbereda för eventuella väder vi inte kan rå för. Han och mamma har spenderat massor med tid på att göra i ordning och fixa inför bröllopet. Jag är så tacksam att vi får gifta oss här ute på landet. Vi båda två älskar det här stället och kan inte föreställa oss en bättre plats att bli man och fru på. 

Nej, nu måste jag börja göra mig i ordning och packa ner dom få sakerna jag behöver hemma i stan över natten. 
Jag hade nog kunna snöa iväg massor och berätta om allt inför bröllopet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback