Röntgen


Publicerat den: 2020-02-06 [09:45:00]

(null)

Vi har varit på sjukhuset sen 7:45, Hailey ligger just nu sövd i röntgen. 
Jag är så imponerad av henne, hon har gjort det här så många gånger att det för henne inte är något konstigt längre. Hon byter om, sträcker fram armarna för allt sjuksköterskorna vill pyssla med, plåster och blodtryck och fan och hans moster. 
Jag klarar fortfarande inte av att sitta kvar i röntgen rummet, ljuden från maskinen och se henne ligga där på britsen är på tok för mycket trauma för mig. 
Jag bär inne henne, stannar kvar tills alla slangar och hörselkåpor är på plats och hon verkligen sover, sen går jag ut. 
Bara vara här är jobbigt, se korridorerna, höra ljuden och känna lukten. Jag känner hur pulsen ökar bara vi ställer oss i hissen. 
Det är så svårt, det har snart gått ett år sen hon insjuknade, den där hemska natten på akuten och allt som följde med det. Men ändå, det sitter så djupt rotat i mig, sorgen, ängslan och oron vi levt med sen 10 maj 2019. 

Jag fyller år idag, när Hailey fick reda på det så sa hon "förlåt mamma att jag måste vara på sjukhus på din födelsedag".
Det gjorde så ont i hjärtat för det finns ingenstans jag hellre är än med henne, just här, just nu. Vart skulle jag annars vara på min födelsedag än med min dotter och vara hennes stöd? 

 Min starka, modiga älskade dotter! Världens bästa tjej och finaste tjejen på jorden. Mammas allt! 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback