Saknat massor


Publicerat den: 2020-02-17 [21:27:18]

(null)

Så var barnen hemma igen. Som jag saknat! Såhär blev det med Haileys säng när det var klart. 
Måste säga att deras sängar faktiskt är riktigt sköna!  

Noah har inte ens försökt få oss att natta utan han har helt köpt läget. Lägger sig tillrätta i sin säng och säger god natt, sen sover han hela natten i egen säng. 
Lily försöker lite när det är läggdags, att det ska sittas bredvid och klappa. Men har inte tjatat när hon fått ett nej utan somnar ändå rätt fort när man lämnat rummet och sover sen hela natten i sin säng. 

Idag bestämde vi även att Hailey som är liten och blir nattad får gå och lägga sig lite tidigare. Noah och Lily får vara vakna lite längre. Dels för att stärka Noah och Lily i att dom börjar bli stora, när man somnar själv och sover själv får man förmåner. Dels för att jag hoppas att det ska bli en morot för Hailey. Att hon ser att när man blir stor och somnar/sover själv, ja då får man vara vaken längre. 

Duktiga barn! Jag blir så stolt, så fantastiskt att se hur mycket dom kan så länge man tror, ger dom chansen och möjligheten. 
Jag har inte bråttom med att barnen ska bli stora, jag vill däremot ge dom möjligheten att se hur mycket dom faktiskt klarar själva nu förtiden. När dom tror på sig själva växer dom i sinnet, utvecklas och litar på sig själva och sin egen förmåga bättre. 

Nu, Vikings sen sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback