Tjejernas klara


Publicerat den: 2020-02-08 [22:11:37]

(null)

Tjejernas sängar är nu klara i alla fall och dom inviger dom ikväll. 
Noah sover dock i sin gamla säng, men ändå själv i eget rum inatt. 
Hailey och Lily har fått det större rummet, inte bara för att dom är tjejer som dom får dela, utan för att barnen är väldigt olika i hur det ska vara när man ska sova. 
Noah vill hemskt gärna ha det väldigt mörkt och tyst, han är lättväckt och vi tror att han kommer sova bättre om han får vara ifred i eget rum.
Lily låter nämligen något hejdlöst när hon sover, hon gnisslar tänder, snarkar, far runt som en orkan och prasslar med täcket. 
Hailey skulle man kunna ställa en orkester bredvid, hon sover genom allt. Tjejerna vill gärna också ha nattlampa tänd när det ska sovas. 
Så rumsindelningen blev inte bara för att det är olika kön på barnen, utan även omständigheterna. Sen är det ingen stor ålderskillnad på barnen. Det är ganska precis två år mellan Lily och Hailey. Det är bara sju månader mellan Lily och Noah. Så det kändes ändå som ett bra sätt att dela upp det såhär. 

Vi provar oss fram. Men det känns lite konstigt att barnens sovrum/lekrum är borta efter två år och att dom nu ska ha stora sängar och "vanliga" rum. Där man både sover och leker. 

Barnen själva är jätteglada över nya sängar och nya rum. Hjälpt till massor att rensa, städa och fixa för att det här ska vara görbart. 

Jag ser bara fram emot att se det färdiga resultatet. Ska bli så roligt att se hur det blir med sänghimlar och tavlor och allt.

Men nu är jag helt slut! Framför allt i ryggen. Så nu blir det soffläge en stund. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback