Yatzy och bubbel


Publicerat den: 2020-01-14 [21:04:31]

(null)

(null)


Tog en promenad när vi hade duschat och gjort oss i ordning bort till "syster hotellet" ligger vägg i vägg och vi får både vara där, äta, dricka osv. Men vi bor på den barnfria delen. Vi har 2 restauranger, 1 snackbar, 2 barer, 2 pooler, trädgård, lounge, egen del av stranden där det inte får vara barn under 18 år. Det är ett staket med grind som skiljer delarna åt. Vi har alltså inga barnskrik, plask, gnäll osv på "vår del". Men var där borta på andra delen och kollade shopen typ och tog strandpromenaden tillbaka sen. 
Gick och satte oss i en av barerna och spelade lite yatzy. Ett glas bubbel in fick vi sällskap av Rey och Jill. Så vi körde lite yatzy ihop, snackade lite skit och drack lite mer bubbel. 
(null)

19:30 gick vi till olika restauranger för middag. 
Det finns en stor buffé här sen finns det 3 olika tema restauranger där man måste boka. Vi åt på Kulinarium igår, dom hade bokat där idag. 
Men ca 21:15 sågs vi igen i baren, hängde en stund men vi var alla rätt trötta efter vårt i säng klockan 3 äventyr igår.
Jill var först att tacka för sig, hon mådde inte helt hundra och gick till sängs runt 22:30, Rey satt kvar en stund med oss innan han sa god natt. Vi drack upp och spelade lite till, sen gick vi till poolen och la oss på solstolar och tittade på stjärnorna. Himlen är helt klar!
Klockan är 23:55 nu och vi är på rummet och ska sova nu när jag skrivit klart. 

Imorgon väntar en ny dag. Det här är verkligen underbart!Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback