Herr & Fru


Publicerat den: 2020-03-05 [18:20:53]

(null)

Vi ska gifta oss! I augusti blir vi man och fru. Jag är så väldans lycklig!

Vi kommer ha ett väldigt litet bröllop, med bara närmaste familjen, alltså våra föräldrar, syskon och våra barn. 
Det känns helt perfekt för oss. Vi har båda två gjort hela stora kyrkbröllop grejen en gång och känner inte att vi behöver det en gång till. Vill ju ha varandra bara liksom. Det juridiska är en stor bidragande orsak till att vi tagit det här beslutet. Men såklart handlar det även om kärlek och viljan att spendera resten av livet ihop också. 

Vi kommer gifta oss på landet i trädgården. Om en vecka ska vi träffa vigselförrättaren vi bokat och gå igenom ceremonin, fotograf är bokad och klar. 

Förra helgen var vi och beställde mina ringar (passade på när det var 15% på Schalins) Kalle har provat ett gäng ringar men är inte helt säker på vad han vill ha. 

Barnen tycker det är superkul! Tjejernas frågor involverade om dom fick ha fina klänningar om jag ska ha fin klänning och om jag ska ha blommor. Blomdelen var Noah intresserad av. 

Jag ska självklart både ha fin klänning och blommor även om det blir ett litet trädgårdsbröllop. Vi ser fram emot det väldigt mycket även om det är lite svårt att förstå att vi faktiskt ska göra det, vi ska gifta oss! 

Så vi hoppas att våra vänner och släktingar kan glädjas med oss, även om vi inte kommer bjuda in till något stort bröllop. Det känns så fantastiskt roligt, behöver jag berätta att jag längtar lite till augusti nu? 

Så nu börjar snart jakten på den perfekta klänningen! 
Som jag längtat efter att berätta det här för er. Tänk att jag ska bli Kalles fru. Jag spricker av kärlek och lycka! Kommentarer
Annelie Hallström

Ååå vad roligt och stort Grattis till Er❤❤

Svar: Tack! ❤️
jenniferbetzen.se

2020-03-05   22:10:02

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback