Gårdagens cykling


Publicerat den: 2020-09-19 [09:25:38]

(null)

Igår kväll cyklade jag mig igenom 2,7 mil. Tränade lite mage och strechade ordentligt, läst om massa strech övningar vid ryggskott som jag körde också. 
Har inte ont alls längre på dagarna men nätterna är hemska, vaknar med kramp i hela ryggen. Får spunk. 

Jag unnade mig faktiskt lite choklad igår också men jag klarade faktiskt av att bara äta några bitar och inte trycka hela chokladkakan som jag brukar. 
Blev 5 rutor mörkchoklad, en grapefrukt och ett glas cola zero. Sen var jag faktiskt nöjd lustigt nog, var inte sugen på något längre. 

Nu har jag hoppat på cykeln igen (9:20) om jag ska få det gjort idag. 
Vaknade 6:25 av att ryggen höll på att ta kol på mig, barnen vaknade vid 7:15, en lycklig Lily som upptäckte att tandfen varit där med guldpeng för tanden hon tappade igår.
Barnen ville skriva brev till tandfen så det har vi gjort. Jag har även i smyg förberett tre brev med svar till barnen, massa glitter i kuverten och grejer. 

Gjort frukost och städat undan frukosten. Så nu är det dags för att cykla sen duscha och förbereda för dagen. Noah ska på kalas och efter det ska vi till några vänner på middag. 

Sitter och skriver medan jag uppvärmingstrampar på cykeln. Insåg precis hur möra mina ben är! Cyklat varje dag sedan i söndags, det här är alltså min 7e cykling den här veckan. Har varit fantastiskt att röra på mig igen ordentligt så jag blir trött och svettas, var på tok för länge sen. Men mina ben är verkligen helt döda. 
Imorgon blir det vila känner jag. Kanske kan ta en promenad eller så istället. 
Sitter och ser dom här två i soffan, så söta!
(null)

Nej, uppvärmingen klar dags att dra på tempot. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback