Att vara gravid


Publicerat den: 2013-08-06 [08:23:25]

Det har som ni kanske förstår varit väldigt svårt att blogga när jag burit runt på vår lilla hemligt de senaste veckorna.

Det är svårt att veta vad man ska blogg om när man bara vill skrika från trädtopparna att man väntar ett litet barn.

Jag har haft väldigt mycket problem med illamående sedan vecka 7. På morgonen har det varit värst men det har vissa dagar hållt in sig hela dagen och jag har även kräkts på kvällarna. Även yrsel har jag haft problem med. Sen har jag varit så trött, hela tiden! Jag har somnat på soffan varje eftermiddag och har gått och lagt mig vid 20 på kvällarna. Tröttheten börjar släppa lite men jag går fortfarande och lägger mig väldigt tidigt på kvällarna.

Det är så makalöst att vänta barn, alla krämpor känns knappt när man tänker på vad som kommer i slutändan. Vårt barn, vårt älskade lilla pyre. Det är obegripligt hur man kan älska någon man aldrig träffat så mycket.

Jag har varit väldigt orolig och ängslig dom första veckorna och varit rädd för missfall, så när vi hade passerat vecka 12 då åkte vi och köpte ett par klädesplagg till pyret för då började jag känna mig lite lugnare. Nu när jag sett den lilla ligga där inne och sparka med benen och vifta med armarna och framförallt sett hjärtat slå, så känner jag mig bara upprymd och längtar till den lilla kommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback