Av jord är du kommen


Publicerat den: 2013-08-16 [22:00:35]

Idag har vi tagit farväl av Jimmys morfar. Det var en jättevacker begravning och även om jag aldrig själv fick möjligheten att träffa gubben mer än ett par gånger, så är jag väldigt blödig.
Begravningar är vackert, men samtidigt tungt. Att säga vårt sista hej då till människor vi älskar kräver stor styrka.
Något vi tyvärr vet är att vi alla behöver gå igenom det, men när stunden sker är det skönt att omge sig med kärlek.

Att se släkten jag gift in mig i och som jag håller av så mycket, i sorg av att säga hej då till en av sina närmaste det fick mina tårar att falla.

Efter det har vi ätit mat i mängder och mycket mer fika än jag vill erkänna. Jag är ytterst tacksam över vilken makalös och kärleksfull släkt jag fått på köpet när jag träffade Jimmy.
Varje gång jag möter denna sprudlande skara är jag lycklig över att jag får vara en del i den. Jag inser dagar som denna att jag inte längre bara har den underbara turen att ha min kärleksfulla familj och släkt, jag har blivit välsignat med att få en till kärleksfull familj och släkt på min makes sida.

Att jag nu snart ska bli min egen lilla familj också får mig att undra hur mitt hjärta ska rymma mer kärlek.
Jag stod där idag med Jimmys familj och tittade mig runt i rummet och hela mitt inre fylldes med värme och kärlek när min blick mötte hans mostrars, hans morbrors skratt och alla fina kusinernas leenden. Hans gamla mormor som är så mån om alla och för att inte tala om min svåger och hans fantastiska tjej och min mysiga svärfar.

Jag hoppas innerligt och önskar alla möjligheten att få känna och uppleva all den kärlek och ömhet jag har runt i kring mig, för det är magiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback