Kantarellsoppa och en liten Harry


Publicerat den: 2013-08-11 [19:08:57]

Idag har vi varit på äventyr ända uppe i Norrtälje.
Vi har varit hos Alina och Gustav. Det bjöds på hemgjord kantarellsoppa, som var bland det godaste jag ätit på länge! Sen blev det soffmys och oändlig med gos med deras bedårande lilla 6 veckors son Harry.

Han bland det sötaste jag någonsin sett! Harrys mamma och pappa vill inte att man lägger ut bilder på honom och det respekterar jag fullt ut! Så ni får föreställa er hur söt han var.

Vilket helt får in mig på spåret med att lägga ut bilder på sina barn på nätet. Jag tycker att det är en väldigt sund inställning att inte vilja riskera spridning av bilderna på sitt lilla barn.

Om man tänker på tex Facebook och instagram så har ju dom dessutom rättigheter till bilderna man lägger ut. Plus att alla bilder man publicerar, framförallt på barn kan hamna i orätta händer. Vi har alldeles för mycket äckel på vår jord.

Så hur kommer vi göra med vårt barn? Jag vet inte, jag har inte bestämt mig än. Men risken finns att det kanske är lösenord på den här bloggen i framtiden om jag bestämmer mig för att visa bilder på vårt lilla mirakel.

Vi får se, de är ett tag kvar. Hur som har vi haft en super lördag med min familj på landet och en helt underbar söndag eftermiddag uppe i Norrtälje.


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback