Så de där med namn och kön


Publicerat den: 2013-08-07 [11:28:00]

Så fort man går ut med att man ska ha barn så ställer alla frågan, vet ni kön? Och sen börjar alla spekulera hej vilt i vad dom tror att man väntar. Många med egna barn börjar jämföra vår ultraljudsbild med sina egna för att se om det är en pojke eller flicka. Och det är väl helt okej, men att sen säga det högt till oss?
Vi kanske inte vill veta, eller så kanske vi fortfarande funderar på om vi ska ta reda på det eller inte.

Hur som så är väl det i alla fall vårt val som mamma och pappa? Okej, vi kanske får skylla oss själva lite att vi lägger ut bilden, men när man väntar liten vill man bara skrika det för hela världen!

Sen det där med namn då. Vissa vill berätta, andra inte. Det är självfallet helt okej att ställa frågan, men om vi svarar att vi inte vill säga, tjata inte.

Många i vår omgivning är mitt uppe i bebis verkstad och dom namnen vi har som vi älskar och vill döpa våra barn till vill vi inte riskera att någon annan norpar. Därför håller vi det helst för oss själva.

Det är så himla roligt när det ska komma en liten bebis och jag förstår att andra är nyfikna, jösses det är jag också på andras bebisar.

Men just vår bebis och beslut kring den känner jag måste få vara upp till oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback