Vilken längtan


Publicerat den: 2013-08-14 [07:46:41]

Att vänta ett barn ger begreppet-längta efter något, en helt ny mening. Att man som blivande mamma och pappa kan känna så starka band till något som är stort som ett äpple är helt vansinnigt.

Mina tankar snurrar hela tiden kring pyret i magen. Vem är du, hur ser du ut, vad gillar du?
Det är en sådan makalös längtan som får en dag att kännas som en evighet.

Det är svårt att inte leva i framtiden när man längtar så mycket. Samtidigt som jag inte vill missa nuet. Jag vill inte missa att vara gravid, jag vill verkligen njuta av det.
Just nu längtar jag mest efter att få börja känna rörelser. Det är några veckor kvar, men jag vill känna sparkar, känna av mitt barn där inne i magen.

Pyret har inte mycket till hörsel ännu men vi pratar redan med magen. Jag tar inte den här graviditeten för givet på något sätt. Vi hade turen att de tog på första försöket, men innan jag blev gravid fanns en viss oro. Tänk om jag inte kan bli gravid, tänk om inte J kan få barn? Hur gör jag då?
Det var läskiga tankar som absolut inte tog upp mycket tid men dom fanns där. Så när jag den där morgonen i juni fick reda på att jag väntar barn var lyckan total!

Det är makalöst att få vara med om det här och som jag längtar till 13 september när jag ska få se mitt barn på ultraljudet igen!

Min mage är nu mer det mest dyrbara jag har!

Ni som har barn, vad längtade ni efter mest med ert/era barn när de/dem låg i magen? Vilken detalj var ni mest nyfikna på?

Jag är nog mest nyfiken på hur ungen ser ut när den ler tror jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback