Hemgjorda potatisbullar


Publicerat den: 2015-02-28 [14:43:20]



Idag gjorde jag hemgjorda potatisbullar med brysselkål och majs till lunch. 

Du behöver: 
ca 6 stora potatisar
2 ägg
Om du eventuellt vill ha något i, jag använde majs och brysselkål. 

Gör såhär: 
Skala potatisen, dela den i bitar och koka mjuk. 
Stompa potatisen till mos, knäck i två ägg och rör runt. 
Häll sedan på eventuella ingredienser. 
Jag hade bara i peppar och hoppade saltet för att Noah skulle kunna äta.

Forma bullar, stek yta på båda sidor på låg temperatur. 
Kör sedan bullarna i ugnen på 225 g ca 5-10 minuter. 

Vi åt potatisbullarna med bacon och lingonsylt! Mums! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback