Grått och trist


Publicerat den: 2015-07-26 [21:46:44]

När vi vaknade imorse vräkte det ner ute så vi ställde om klockan, sov en halvtimme till och sen började vi göra oss i ordning och gick och åt frukost.
Lekte på hotellrummet en stund och när det började bli dags för Noah att sova igen la vi honom i vagnen, fällde upp paraplyt och gick iväg. 
När Noah somnat satte vi oss på ett café.

Sen när vi lilleman vaknade gick vi och tittade på fästningen som ligger i Oslo nere vid hamnen. Som tar var hade det slutat regna. 
Kallt och ruggigt ingen jättespännande upplevelse.


Sen gick vi en sväng genom stan och tittade lite och sen tillbaka till hotellet för att äta lite lunch. Efter en timme gav vi oss iväg igen.
Gick runt, tittade lite på staden, pratade. Efter en stund somnade Noah och då tog vi nästa café och passade på att ta det lugnt. Efter det sprang vi runt på stan och lekte med Noah som nuförtiden går hur mycket som helst bara han själv vill. Noah vill leka med duvorna, duvorna vill inte leka med honom. 


Middag blev donken idag och sen började klockan bli mycket så vi gick mot hotellet.


I bakrunden ser ni vårt hotell. Ett mycket mysigt scandic hotell som ligger otroligt centralt, runt hörnet från slottet och huvudgatan. 
När vi kom tillbaka gick jag och tränade och Jimmy och Noah gick till hotellets lekrum. Efter det har vi bara myst på rummet. 

Så regnet och det gråa, trista vädret till trots har vi lyckats få en bra dag i Oslo. Hade ju såklart gärna velat att solen skulle skina på oss men nu blev det som det blev. 

Vi har haft ett par riktigt mysiga dagar i Oslo. Nu är det läggdags för imorgon bär det iväg tidigt och vi har många mil framför oss i bilen. 
Närmare 70 mil ska köras imorgon. Kan ni gissa vart vi ska? Ni som läser min blogg och redan vet vart vi ska får inte vara med och gissa, hihi. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback