Mina olika sovrum


Publicerat den: 2016-06-21 [06:53:58]


I fredags var jag förresten på landet. Mitt lilla sovrum (hus) jag har på tomten är 15 kvm stort, eller ja litet. 
Jag har senaste åren försökt göra i ordning där inne och även om det är fint känner jag att jag har lite fix kvar. Jag vill bland annat måla taket vitt. 
Nu ska vi dessutom ställa in en säng till Noah så nu blir det lite trångt. Men det går. Åt det hållet där jag står och fotar har jag en malm byrå från Ikea med 6 lådor och en spegel. Byrån var från början brun men jag har börjat måla den vit, men det hann aldrig bli helt färdigt. Så den tänkte jag måla klart i sommar när jag är där. 
I övrigt trivs jag som fisken i vattnet i mitt lilla hus. Det är så mysigt! 
Sänghimlen ovanför spjälsängen har jag gjort av spetsgardiner från Ikea, lite steksnöre, en plastring från badrumsavdelningen på Bauhaus och en krok. Fungerar hur bra som helst som myggnät!

Igår hittade jag förresten äntligen ett överkast till min säng här hemma! Lite mer än ett år har jag tittat men alltid jag tyckt om har varit så fruktansvärt dyra. Jag tycker att 700-800 för ett överkast är lite väl mycket, men nu hittade jag ett vitt för dubbelsäng på Rusta för 299 kr.
Nu ska det dit några kuddar, några tavlor över sängen och jag har hittat en spegel jag ska göra i ordning och sätta över min byrå. 
Sen är det bara vänta på att Hailey flyttar ut ur sovrummet så kommer det bli riktigt fint utan hennes spjälsäng som tar plats. 

Jag vet att jag inte har några gardiner, väggarna vill inte riktigt samarbeta för att borra upp gardinstänger och jag har inte riktigt listat ut hur jag vill göra där än. 
Kommentarer
Emma -Merakibeauty.se

så fint :)

2016-06-21   07:25:38
URL: http://merakibeauty.se

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback