Mina barn!


Publicerat den: 2016-03-30 [20:13:15]


En kryp-loppa! Ålar och har krypit lite! 


Mammas älsklingar!Påsk


Publicerat den: 2016-03-27 [22:27:43]
I torsdags jobbade jag halvdag, eftermiddagen spenderades med att storhandla och kvällen med att dricka öl med mitt hjärta. Skrattade så jag höll på att kikna, som alltid i hennes sällskap. 

I fredags var vi bara hemma då Noah hade feber. Vi hade egentligen en middags dejt inbokad som vi tyvärr fick avboka. Loppan somnade nära mitt på dagen och jag njöt av hennes lugna närhet.

Sen blev det påskafton och vi gjorde oss i ordning och gick hem till mina föräldrar för påskmiddag.
Vi hade riktigt trevligt och det bjöds på massor av gott. Noah älskar räkor och till hans stora glädje satt mormor och skalade dom på löpande band åt honom. Sen rörde vi oss hemåt för att natta barn och sen låg vi på soffan och tittade på Harry Potter tills jag somnade på soffan av att Jimmy låg och masserade mig då flyttade jag mig till sängenIdag har varit en dag from hell med två asgnälliga och pipiga barn.

Vi har legat på soffan, glott på film och bara varit. Eftermiddagen tillbringade vi ute i parken. Mamma byggde sandslott... Noah rev! Vi var föräldrar som körde hurra rop när det äntligen var läggdags för småttingarna. Jimmy nattade Noah jag nattade Hailey och sen somnade jag på soffan och vaknade 21:30 av att jag fick sms. Sen har jag legat och glott på serier, ätit apelsin och druckit öl. Nu funderar jag på om det är dags för sängen kanske. 


Imorgon förmiddag väntar parkhäng med hjärtat och hennes småttingar. Det ser jag fram emot massor! Tre dagar utan henne och barnen och jag känner mig alldeles tom! 

Hur har eran påsk varit?

En lördag


Publicerat den: 2016-03-19 [09:51:03]Jag är själv hemma med dom små filurerna. Igår kväll hade vi lite fredagsmys med film och när barnen gått och lagt sig glodde jag på serier. 
Va i säng redan 22:40 men hade så svårt att sova.
Hailey åt inte på hela natten! Jag vill verkligen vänja av henne vid att äta på natten.
Nu äter hon gröt till frukost, välling på förmiddagen, lunch får hon i sig ungefär en halv burk. Lite Fruktpuré på eftermiddagen och ersättning. Gröt vid 18 och sen välling innan läggdags. 
Vi har gått upp till nummer2 på ersättningen men hon spyr av den, så undviker helst att ge henne det. Det verkar funka bra såhär och hon verkar nöjd. 
Ätandet på natten känns mest som att det bara handlar om att ta ett par nätter fight och sen är det över. 
Nog för att vi förmodligen fortfarande kommer behöva gå upp och trösta lite och sätta i nappen, men bättre det än att hålla på och mata.
Mer sömn för föräldrarna! 

Jag har även tillbringat lördagsmorgonen med att städa kylskåpet, det behövdes verkligen. Plockade ut och slängde allt äckligt och tokstädade hela kylskåpet. Så nu är det rent och fräscht igen.Jobba, gymma


Publicerat den: 2016-03-17 [19:51:42]


Idag har jag jobbat. Det är super skönt att vara på jobbet men samtidigt så jäkla svårt att vara ifrån kidsen. 
Dagen passerar och när jag öppnar dörren hör jag Noah ropa "mamma!" Han kommer springande och säger "hej, hej mamma" det är helt underbart. 

Sen är det busa, leka och vardagsrutiner som gäller. När barnen är i säng säger jag hej då och åker mot gymmet. Så nu ska jag strax kliva in där och jobba lite på att bygga kroppen. 

Är så trött egentligen och skulle helst vilja ha en weekend på spa. Sova, ladda batterierna. 
Men man kan inte få allt. 
Hur mår ni? Hur har eran vecka varit?


Noah och mormor


Publicerat den: 2016-03-16 [23:24:21]


Noah älskar att gosa in sig hos mormor och ligga och prata med henne. 
Det ger mig sådan glädje att se dom två tillsammans! 


Min första blomma


Publicerat den: 2016-03-16 [10:25:04]Den där lilla kvisten till höger köpte jag på Ikea när jag flyttade hemifrån för snart 10 år sen. 
Kostade i princip noll kronor och jag köpte den för att jag tänkte, äsch det gör inte så mycket om den dör. 
Tänk att den fortfarande lever och idag är ett mindre träd!
Den har överlevt 4 flyttar, ohyra och min oförmåga att ta hand om blommor. 
Okej, min mamma (föredetta floristen) har nog ett finger eller två med i spelet att den klarat sig så länge. 
Får se hur länge den hänger med, nu jinxar jag det väl bara för att jag pratar om hur länge den överlevt!

Onsdag


Publicerat den: 2016-03-16 [08:24:04]Onsdag, dagarna bara försvinner känns det som. Ibland får jag känslan av att jag liksom inte gör något annat än går upp och går och lägger mig. 

Igår kom jag inte iväg till gymmet, lite ångest men jag orkade verkligen inte på dryga 3 timmars sömn. Var helt slut! 
Satt hemma och gjorde något så intressant som att fixa och måla tånaglarna och titta på fotboll. Jag vet, jag tittade på fotboll! Helt otroligt, men var rätt spännande. 

Min plan för dagen är att försöka få lite ordning här hemma, ser ut som ett bombnedslag! 
Sen ska jag bannemig till gymmet ikväll! 

Nu skriker Hailey och Noah står upp i soffan och säger "hoppa, hoppa".
Ska nog släppa telefon och gå och avvärja det här innan det blir katastrof. 

Noll sömn


Publicerat den: 2016-03-15 [18:28:28]Natten som var bjöd på noll sömn för mamman. Skramlade väl ihop en 3 timmar sammanlagt. Så idag har jag legat som en zombie i soffan hela dagen och glott. 
Sov en timme nu mellan 17-18 när Jimmy kom hem. Sitter i valet och kvalet om jag orkar träning eller om jag är för trött. 


Frågestund


Publicerat den: 2016-03-14 [11:00:52]


Är det något ni vill veta om mig och mitt liv? Passa på att ställa frågor nu. 
Självklart får ni lämna anonyma frågor. 

Fråga allt ni vill veta så sammanställer jag ett inlägg sen med frågor och svar. 
Spännande det här, kommer det några kommentarer eller kommer det eka tomt i kommentarsfältet? Söndag och titta på SJ tåg


Publicerat den: 2016-03-14 [09:55:12]


Så var det måndag igen. Gårdagen tillbringades med att göra ingenting. Bara drälla runt hemma och leka med kidsen. Filmen Bilar går varm här hemma och även om jag och Jimmy börjar ledsna lite smått, okej smärre underdrift, vill aldrig mer se filmen någonsin i hela mitt liv för att jag kan alla repliker utantill, så är det underbart att se hur glad Noah blir av att titta på den. Bilar slår ialla fall hans andra favorit, nämligen klipp från youtube där någon nöt stått vid perronger runt om i Sverige och filmat inkommande SJ tåg. Visst låter det spännande? Kanske inte va. Det händer verkligen ingenting annat i klippen än ett SJ tåg som kommer inrullande mot stationen, ljudet mot rälsen en liten text som talar om vilken station och sen kommer nästa klipp på ett nytt tåg. Ja, ni förstår ju hur kul det är att titta på det en längre stund. Tacka vet jag telefon med Netflix och viaplay. 

Ja, vårt barn får sitta och titta på film om dagarna. Vi springer i parken, går på museum och lekland. Lekträffar, ritar, pysslar, målar och bakar. Men ibland, en liten stund om dagen måste föräldrarna få sitta still också. 

Så det gjorde vi igår. Tittade för många varv på Bilar, Noah åt en enorm portion med pyttipanna, ägg och rödbetor till middag och till efterrätt blev det jordgubbar jag hade mixat med grädde, det gick hem. 

Vad har ni gjort i helgen? 


Mello


Publicerat den: 2016-03-13 [11:11:30]


Igår kväll satt jag på Friendsarena och tittade på Melodifestivalen med den där snyggingen.Det var en helt fantastiskt rolig kväll som avslutades med att vi hoppade i en taxi och drog till Garbo där vi skakade våra lurviga. 


En kväll jag vill minnas föralltid! Tack världens bästa Camilla för att du alltid får mig att skratta!Vad vill ni läsa?


Publicerat den: 2016-03-11 [18:35:56]


Veckan tickar på och det är redan fredag. Vi har tampats med magsjuka här hemma, båda barnen.
Jag har tränat som vanligt men med låg motivation tyvärr. Nya tag nästa vecka. 

Bloggen ekar tom då jag börjar känna mig enformig i mina inlägg. Tycker ni fortfarande att det är kul att läsa om mitt lilla ekorrhjul? 
Vad vill ni veta, vad ska jag berätta om? Bomba mig med kommentarer med tips på vad ni vill läsa om här på bloggen. 
Ni är min inspiration till att fortsätta skriva. Snart så


Publicerat den: 2016-03-09 [08:25:31]Målet var 56 kg. Jag sniffar på mållinjen nu!
Träna


Publicerat den: 2016-03-07 [19:00:59]Nu bär det av mot gymmet