En dag i solen


Publicerat den: 2016-05-31 [18:52:41]Två små badbarn! Idag har jag och Camilla hängt på deras balkong och njutit av solen. 
Våra småttingar fick bada i balja ute på balkongen en stund. Hon packade väskan för att deras familj skulle bort på kvällen medan jag körde multitasking med den ena i knät medan jag matade den andra. 


Vi hämtade smågrisarna och sen hängde vi en stund i parken. Det är ju så fantastiskt med det här vädret! Det är fullkomligt underbart att kunna gå till parken med ungarna och bara hänga där till middagen efter att jag hämtat på förskolan. 

Min stolthet i mängder och lite skryt


Publicerat den: 2016-05-28 [12:49:50]Lite drygt 2 år mellan bilderna och då har jag dessutom väntat Hailey där emellan. 
Jag är så makalöst stolt över mina resultat och så imponerad av mig själv och min vilja. 
När jag tog bilden till vänster trodde jag aldrig att det var möjligt att bli så stark och vältränad igen som jag är idag. 
Det skiljer 26 kg mellan bilderna, tusentals situps, mycket svett och en jävla massa träningsvärk. 
För att inte tala om en hel skopa envishet och vilja. 

Jag äter vad jag vill när jag vill. Jag stoppar aldrig mig själv från att äta gott, en pizza eller varför inte ett paket kakor om jag känner för det. 
Jag bantar verkligen inte, jag följer ingen strikt kost. Jag bara tränar flera gånger i veckan. 

Jag är så otroligt tacksam mot mig själv att jag gav mig fan på att det skulle gå. Att jag aldrig skulle ge upp. 
För första gången på år njuter jag av att köpa nya kläder, jag våndas inte över att det snart är bikinisäsong och jag känner mig fin när jag möter min spegelbild. "Skolavslutning"


Publicerat den: 2016-05-27 [18:52:14]


Så då har jag jobbat färdigt för några månader. Jag har jobbat torsdagar och fredagar sedan februari men nu ska jag vara hemma heltid igen till i höst. 
Det känns lite konstigt och jag kommer verkligen sakna jobbet och mina härliga kollegor. 

Imorse skojade jag om att det var min "skolavslutning" idag så jag ville ha saft och blomma. En kollega flikade in att vi även skulle sjunga Idas sommarvisa. Sen kom eftermiddagen och under vårt team möte startar dom Idas sommarvisa på telefon och hade köpt saft, blomma och Mariekex. Jag skrattade gott och kände mig otroligt tacksam över vilka underbara kollegor jag har i mitt team som bjuder på sig själva och skänker mig så mycket glädje! 
Kommer kännas tomt att inte träffa dom varje vecka. 
Hon står


Publicerat den: 2016-05-26 [13:06:30]Så kom dagen då hon första gången ställde sig upp själv mot möblerna! 


Kaffe


Publicerat den: 2016-05-20 [21:40:49]
Att vara arbetsskygg


Publicerat den: 2016-05-13 [22:00:22]Ni vet en sådan där dag när man vill gå hem från jobbet innan man ens börjat, så kändes det idag. 
Men mina kollegor bjöd på massor av skratt så det blev en bra dag trots allt. 

Ett springande barn


Publicerat den: 2016-05-13 [07:48:15]


Häggen utanför oss blommar för fullt och jag tycker att det är så vackert! Försökte fota mitt lilla busbarn framför den igår i kvällssolen, men det där med att stå still är inte riktigt hans grej. "Noah springa!" Ropar han glatt och ja, sen sprang han. Nåja, tappert försök och det blev i alla fall en bild på Noah framför den blommande häggen.
Minnesskåp


Publicerat den: 2016-05-10 [19:12:48]Hittade äntligen sådana här fina minnesskåp för ett par veckor sedan! 
På framsidan står det "memories, we don't remember the days, we remember the moments"

I skåpen har jag satt barnens första nappar, deras första klädesplagg, ett par ultraljudsbilder från KUB och RUL och sen våra armband från förlossning/BB. 
Så underbart att kunna spara så sköra minnen på ett fint sätt. 

En måndag


Publicerat den: 2016-05-10 [07:45:43]


Min måndag spenderades ute i solen på gräsmattan. 
När jag hämtat Noah gick vi till parken ett par timmar och lekte.

Sen var det middag och göra i ordning och natta barn. Efter nattningen åkte jag och hämtade Elin och vi åkte till Djurgården för en lång, härlig kvällspromenad. Det var fantastiskt mysigt, grönska, så varmt och så skönt. 

Bilden är tagen med självutlösare på telefon och medan vi tar den kommer Elin på att hon står och tok ler, eftersom det ska tas kort, hon glömde den lilla detaljen att vi stod med ryggen mot kameran. Så även om det inte syns på bilden står vi och asgarvar! 

Efter ett par underbara timmar var det dags att vända hemåt. Tittade en liten stund på Ex on the beach men ledsnade blixtsnabbt och gick och la mig istället. 

Nu väntar en ny dag och förhoppningsvis blir det lite mer tid i solen i bikini. 


Helgen som gick ..


Publicerat den: 2016-05-08 [20:20:27]

Min helg började med middag och några öl på stan med Tim i fredags.


Otroligt trevligt och fantastiskt god mat!


Igår var vi i Norrtälje, strosade runt på stan och sen var vi och firade Alina som fyllt 30 år.
Sen tog vi en sväng till landet och hälsade på mormor och morfar.


Kvällen tillbringades hemma i soffan och inte ens en hel film orkade vi se klart. Jag låg och somnade på soffan så redan 22:30 stängde vi av och gick och la oss.
Imorse gick vi upp och packade i ordning allting sen åkte vi till 4H gården i Akalla. Titta på djur och ligga och sola.
 

Lilla fröken vägrar solhatt men när jag avledde henne tillräckligt lyckades jag hänga tröjan över huvudet på henne i alla fall. Kvällen tillbringade vi med att äta middag ute i parken och sen leka i sandlådan och åka rutschkana en stund. Sen badade vi av sanden från barnen som slocknade blixtsnabbt båda två efter ett par intensiva och varma dagar. 
Sen tittade vi klart på filmen vi påbörjade igår. Nu väntar söndagsfilmen på tv, vilken ljuvlig helg vi haft! Det är ju så fantastiskt att det äntligen har blivit varmt ute!


Träningen


Publicerat den: 2016-05-05 [21:44:14]Jag har senaste månaderna pushat mig själv stenhårt! Jag har kämpat, svettats och tagit mig själv till nya nivåer. 
Mina resultat är något jag börjar bli riktigt stolt över!

För 8 månader sen födde Hailey. Idag väger jag 7 kg mindre än när jag blev gravid med henne, jag är smalare och starkare än jag någonsin tidigare har varit!

Jag tänker fortsätta kämpa, fortsätta utmana mig själv och jag tänker aldrig ge upp!

Idag klarade jag 6 rep (ordentliga) 90 kg benböj! Jag är så makalöst stolt över mig själv, jag trodde inte att det var möjligt, men jag är tydligen bra mycket starkare än vad jag tror. 

Hmm


Publicerat den: 2016-05-03 [09:56:42]Har inga ord just nu. Livet är högt och lågt. Förvirrat, rörigt och inte alls som jag tänkt mig att det skulle bli. 
Det känns som jag står på ett löpband och springer för glatta livet men kommer ingenstans. 
Jag har ingen karta dit jag ska och jag är vilse. 

Hittar glädje och lycka i mina barn och mina vänner. 
Tar små steg, tre framåt, två tillbaka. Kanske kommer jag framåt så småningom. 
Bloggen ekar tomt då jag inte vet hur jag ska förmedla verkligheten jag lever i just nu. Barnen, hemmet, fixa balkong, party, mer party. 
  Ni får en drös bilder på livet just nu...