En helg


Publicerat den: 2016-11-20 [09:44:33]

I fredags efter jobbet var det bara hemma kväll som gällde. Tittade på serier och fixade mina naglar.
Har köpt grejer för att göra gelénaglar så har tillbringat rätt mycket tid med att titta på videos, läsa på och öva. Jag tycker ju att det är väldigt roligt, så jag hoppas på att jag kanske kan bli någorlunda duktig på det.
Naglarna jag gjorde i fredags blev jag nöjd med. Bra form och längd. Fick till och med beröm igår av tjejen i kassan på gallerix. Hon trodde inte att jag hade gjort dom själv vilket var otroligt roligt att höra såklart.

Igår var jag på dop, vi skulle egentligen ha gått allihopa med barnen var risiga och det kändes inte läge att ha med dom.
Alltid mysigt när barnen är med men jag kände viss tacksamhet ändå att jag gick själv så jag faktiskt kunde lägga min fulla uppmärksamhet på dopet.
Älskade lilla Freja är nu döpt.

En gammal bekant sjöng en väldigt vacker sång och när jag tittar på Roger och Isabelle (föräldrarna) ser jag hur dom tar varandra i handen och tittar på varandra med så mycket kärlek i blicken. Då blev jag rörd enda in i själen och tårarna föll.
Roger hade det otroligt tufft för ett par år sedan och han förtjänar så mycket lycka som finns här i världen. Han och hans flickor sen tidigare förhållande har fått en av världens finaste människor i sitt liv idag, Isabelle. Hon är dessutom halva skaparen till lilla makalösa Freja och tillsammans utgör dom 5 en av mina favorit familjer. Så fylld med kärlek, respekt, förståelse och glädje.
Att se Isabelle och Roger tillsammans, lyckan dom delar och kärleken när deras lilla dotter döptes ger mig hopp, när fina människor får allt dom är värda!

Igår kväll var jag på bio med Kalle. Först blev det pizza på Vapiano, sen tittade vi lite på kläder och heminredning plånboken inte tillåter och sen sen bio. En väldigt bra lördagkväll.
Nu måste jag springa ner i tvättstugan igen. Sen bär det av till landet.


Lösenord finally


Publicerat den: 2016-11-17 [18:09:51]

Jag kom äntligen på lösenordet till bloggen!
Har råkat bli utloggad och haft vissa svårigheter att ta mig in igen.

Jobbar sedan 13 oktober heltid igen. Stressade, pressade dagar, upp tidigt, i säng sent.
Lite tid med barnen lämnar ett eko i min kropp och försöker greppa varje sekund jag får med småttingarna.

2 1/2 vecka kvar till Jimmy flyttar. Känns lite rörigt och konstigt. Men, men.

Ögonen går i kors, träning har det varit ont om på sista tiden och förkylning kommer krypande.

Nu ska jag strax ta en sväng till vårt förråd med några kartonger av Jimmys tillhörigheter.