Mina hjärtan


Publicerat den: 2018-02-21 [09:18:17]

(null)

Det här är mina älskade små hjärtan. Så glada och lyckliga när man får åka snowracer till och från förskolan. 
Backen bakom barnen på bilden måste vi dock uppför när vi ska till förskolan och det är lite små tungt att dra båda två men det räcker med att jag vänder mig om för att se deras stora leenden så orkar jag dra lite till. 

Imorse hade vi fight jag och Noah. Han skulle varken klä på sig eller gå till förskolan. Jag blir arg, han blir ledsen och sen var det sura miner och tårar hela vägen till föris. Idag åkte vi inte snowracer idag blev det vagnen för mormor ska hämta, tänkte att hon kanske inte orkar dra båda två hem.

Mitt mammahjärta skar när jag lämnade ifrån mig en ledsen liten kille jag avskyr att börja mina dagar med att vara osams med barnen. 

Hailey är inne i någon ska göra allt själv period. Framförallt klä på sig. Byxorna ut och in och bak och fram... jätte glad tittar hon på mig och säger "så mamma Hailey klar" 
Hmm ja duktigt älskling fast inte riktigt. Sen lägger hon armarna i kors och putar med underläppen när jag ska fixa till byxorna "usch dumma mamma förstöra när Hailey gjort!" Nästa gång får hon gå med byxorna sådär tror jag nog. 

Som sagt idag ska mormor hämta barnen och jag ska möta Jimmy och hämta ut vår nya bil. Ja, jag och exmaken har valt att leasa en ny bil tillsammans. Billigare så, vi behöver bil och vi vill att barnen ska åka säkert. 
Jag tackar min lyckliga stjärna över den grymma relationen jag har till barnens far. 
Jag ser fram emot att sitta bakom ratten på vår nya bil. Även om jag saknar audin. 

Imorgon fyller Noah 4 år, då blir det pizza till middag enligt barnet önskemål. Men nu måste jag sätta fart och jobba. 

Lunchträning väntar, rygg idag. Jag har redan träningsvärk from Hell i typ hela kroppen men det är bara kämpa på. Även om jag märker att jag blir starkare och starkare har det varit en del slarv med kosten senaste veckan så det känns lite som att det avstannat. Eller så är jag blind och ser inte hur min kropp förändras längre. 

Nåväl, det blir säkert bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback