2020


Publicerat den: 2020-12-31 [12:00:17]

Här kommer resumé av mitt 2020

Januari: 

(null)

När året började var vi på balet med mamma och Eric. Vi hängde i Hagaparken med familjen S och grillade. Vi begav oss en vecka till Mauritius och sista helgen var vi på bajenkryssning. 

Februari:

(null)

I februari fyllde jag år, barnen fick nya sängar och nya rum. Vi var på tapas restaurang med mamma och Eric. Firade alla hjärtans dag, Noah fyllde 6 år och vi hade kalas. Noah och Lily började natta sig själva på kvällen och sov hela nätter i sina egna sängar, äntligen!

Mars:
(null)

Pandemin var ett faktum, världen förändrades typ över en natt och vi började jobba hemma. Började renovera på landet och vi förlovade oss!

April:
(null)

Påskfirandet blev lite annorlunda pga pandemin. Påskafton åt vi middag med Sara och Torbjörn.  Vi hade påskfika med barnen hos Jimmy och vi fortsatte renoveringen på landet varje ledig stund vi hade. 

Maj:
(null)

Så kom maj och det började äntligen bli varmt ute. Vi spenderade mycket tid utomhus. Var på landet massor för att hinna färdigt med huset och kristihimmelsfärd passade jag på att ramla av en stege och bryta handen. 

Juni:
(null)

I juni blev det varmt! Frida tog studenten, Noah var klar med sin tid på förskolan, vi firade midsommar och det var en extremt varm dag! Jag kunde inte hålla mig borta från stegar trots gips. 
Jag och barnen hade lite ledigt och var och spelade mini golf bland annat. 


Juli:

(null)

Juli och äntligen semester! Vi bodde ute på landet, spelade spel, badade, fiskade, var ute och vandrade. Åt på restaurang, Lily fyllde år, Kalle fyllde 30 år! Vi bara njöt av ledig tid tillsammans ute i skogen. 


Augusti: 
(null)

Augusti och mer semester, vi hade vårt bröllop och blev man och fru. Noah började skolan, fotboll och dans drog igång. Eric fyllde 30 år. Det blev ett gäng varma dagar till i augusti som spenderades på stranden. 

September:

(null)

Vår fina Hailey fyllde 5 år och vi hade kalas! Vi var ute och firade Saras födelsedag, Noah spelade internliga med fotbollen. 
Vi var tillbaka till vardag med skola/förskola och jobb och månaden sprang förbi. 


Oktober:
(null)

Oktober höst och vardag. Vi gjorde om i vardagsrummet, vi firade Halloween, jag var ute och käkade middag med Sandra. Livet lunkade på i takt med att pandemin blev värre igen. Mer restriktioner, samhället stängde ner bit för bit. Frustrationen växte.
Skulle det aldrig vara över?

November:
(null)

Mamma fyllde år, Kalle fick Covid och vi fick isolera oss. Firade första advent, pyntade lägenheten. Kände oss instängda och livet bara passerar. Vardagen flöt på i det stora hela med jobb hemifrån och ungarna i skola/förskola. 
Kalle kom lindrigt undan med förlorade allt smak/luktsinne. 

December:
(null)

Avslutning på dans och Noahs första julavslutning i skolan. Firade Lucia, firade julafton. Var på landet i mellandagarna och det kom faktiskt lite snö hela två dagar. 
Var lediga lite, swosh sa det så var december över. 
Nyårsafton som är idag i skrivande stund ska firas hos Eric och Johanna i all sin enkelhet.

2020 är över. Många härliga, roliga och glada stunder och minnen. Men också ett år av kaos och elände! 
Vaccin mot Covid har börjat komma och vi hoppas på en vändning 2021 och kunna återgå till livet som det en gång var. 
Utan tvekan det konstigaste året någonsin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback