Jag saknar dig


Publicerat den: 2021-12-09 [10:51:08]

Hej Malin, 
 
det är lustigt det här med sorg, hur det fungerar och ter sig. Det är 8 månader sedan du lämnade oss nu, det går sällan en dag utan att jag tänker på dig. 
Efter begravningen trodde jag att jag skulle långsamt börja bearbeta att du inte finns med oss längre, kommer till acceptans att det inte blir fler minnen men vårda minnen vi har och delar. 
Vissa dagar går det jättebra. Sen kommer stunder som är så jobbiga, första var midsommarafton, har vi inte firat tillsammans har vi skickat sms och bilder från dagen. 
Det var svårt att det inte kom några bilder från dig med årets krans eller första glaset bubbel. 

Sen kom ju din födelsedag där mitt i sommaren, fy fan, tror jag grinade till och från hela dagen. Jag gick runt hela dagen med känslan av att jag ville ringa, som jag alltid gjort för att sjunga falskt för dig. 
 
Jag blev gravid, för några år sedan sa du att jag absolut kommer ha fler barn, att du bara visste att jag inte var klar. Du hade så rätt, jag hatar att jag inte kunde ringa och berätta för dig att jag ska bli mamma igen. Ringa bara för att höra dig säga "Jag sa ju det älskade Jenfo"...
 
Jävla facebook påminner mig varje dag också, varje dag dyker det upp "minnen", internskämt, bilder från resor, knasiga saker vi delat, skumma saker vi skrivit till varandra. Vissa dagar bara skrattar jag, vissa dagar bara gråter jag. 
 
Igår skulle jag posta årets julkort. Jag gick igenom alla kuvert en sista gång och det hugger i mig av sorg och saknad att det här är första gången på 10 år det inte ligger ett kuvert med ditt namn bland julkorten. 
 
Och snart är det julafton, det där God Jul smset vi skickat till varandra, varje julafton i 14 år kommer inte komma. 
 
Jag saknar att sitta på balkongen med ett glas vin och prata, jag saknar att ligga bredvid dig i soffan med tända ljus.  Jag saknar våra skämt, våra djupa samtal, alla skratt. 
 
Jag saknar dig så jävla mycket! Vi skulle ju vara vänner för alltid, varför lämnade du mig?

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback