Noah 7 år


Publicerat den: 2021-02-22 [08:36:10]

(null)

Grattis Noah på din 7-års dag! Åren springer förbi, den här tiden 22 februari 2014 hade vi precis kommit upp på BB. En nyfödd liten människa låg i mina armar och jag hade svårt att greppa att det var min son. Vet inte om jag fortfarande riktigt har förstått att du är mitt barn, du är en sådan fantastisk liten människa. Du är snäll, alltid så omtänksam och du har ett enormt hjärta. Lite konstig humor men jag älskar att höra dig skratta. Spela fotboll, fiska, vara i trädgården och ta hand om blommor och bygga Lego kan du göra i timmar. Du är en riktig utomhusperson som älskar allt som har med djur och natur att göra. 

Envis som få, lägger oftast vantarna på fjärrkontrollen hemma, artig och lugn. Men kan få dina utbrott, det märks att du börjar bli större för nu förtiden försvinner du in på ditt rum när du blir sur. 

I höstas började du skolan och vips trillade polletten ner och du började skriva, läsa och räkna med stort intresse.  

Jag imponeras av den du är, alltid mån om alla i din närhet, villig att utvecklas och lära dig av dina misstag för att växa som person. 

Jag ser fram emot att se vem du kommer att bli med åren. Men idag är jag tacksam över att just du är min perfekta 7-åring! 
Mamma älskar dig massor, mest i hela världen.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback