Roger 60 år


Publicerat den: 2021-02-25 [14:15:44]

(null)


Här är han, min pappa, Roger. Han fyller 60 år idag!
Pappan som aldrig missat ett utvecklingssamtal, fiolkonsert, dansuppvisning, födelsedag, skolavslutning eller ja, någon stor, viktig stund i livet. Pappan som mantrat att "tricket är inte att ta i som en gris, tricket är att göra på rätt sätt". Pappan som alltid räddar mig när jag går i krig med tekniska prylar, pappan som hjälper mig att borra så sakerna inte ramlar ner igen. Pappan som kan alla "dad Jokes" som någonsin dragits, pappan med det hm mindre bra morgonhumöret, men pappan med det enorma hjärtat, blödig och känslosam, fäller gärna en tår eller två till vackra stunder, fina ord eller lyckliga slut. 

Perfektionisten, en tavla hänger aldrig snett i hans närhet. Han som bjuder på sig själv, finns bildbevis på honom med folie på huvudet medan han sågar på landet. 

Pappan som spelade luftgitarr till Gary Moore i midjehöga jeans på 90-talet. Pappan som snörade på sig hockeyrören och pushade mig på isen för att jag skulle bli snabb och lätt på fötterna i konståkningen. 
Pappan som fortfarande tar sig tiden att svara på mina samtal och ta ner mig på jorden när jag går i taket för bagateller. 

Vår pappa, vår Roger! Idag är din dag, din 60-års dag. Hoppas på att vi får fira många födelsedagar till med dig, skapa oss fler minnen och gråta tillsammans över fler lyckliga slut och vackra stunder. 

Jag älskar dig pappa! Stort grattis på din 60-års dag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback