Jobbig natt


Publicerat den: 2021-01-12 [21:00:11]

(null)

Vilken jobbig natt vi, främst jag hade! Först kunde jag inte somna. Låg och bara snurrade fram till 02:57 (var hon sista gången jag kollade klockan)
Det regnade, Kalle snarkade, lät om källardörren, brakade hos grannen, tankar som snurrade lite ångest..
Lyckades somna drömde fruktansvärda jävla mardrömmar! Hailey kommer in i rummet, jag förstår inte att det är hon utan i mitt mardrömstillstånd tror jag att det står någon annan i vårt sovrum så jag gallskrek i ren panik innan jag ser att det är Hailey.
Hon blir livrädd, la sig i min famn och skakade som ett litet asplöv. Kalle flög i taket, Noah kommer vandrandes och undrar vad sjutton det är som händer. 

Barnen kunde inte somna om eftersom jag skrämt slag på dom så fick dra ut Noahs säng och lägga mig där med barnen. Dom somnade om, inte jag! 
Låg där och hade hjärtklappning av trötthet och ångest över drömmarna, att jag skrämt Hailey så mycket. Sen ringde klockan. 

När Hailey kom in i rummet var hon 4:15, jag har alltså sovit 1 1/2 timme ungefär i natt. 

Så en jobbig natt följdes av en sjukt tung dag! Inte alls läge att inte jobba, så bet ihop och pushade mig själv genom hela arbetsdagen. 
Kunde stänga av med gott samvete att jag faktiskt gjort det jag skulle trots att jag egentligen ville sova hela dagen. 

Kalle fixade middag och Noah dukade. Jag fick ta en lång skön dusch. 
Åt, Kalle diskade, barnen kollade flubber, jag halvsov. Barnen kom i säng. Nu sitter jag och försöker uthärda till 21:30 sen är det sängen. 
Sova innan 21:30 även om jag varit vaken över ett dygn blir för tidigt, då kommer jag bara vakna mitt i natten istället.

Hatar sådana här nätter och huvudvärken, tröttheten och den jobbiga känslan i kroppen som följer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback