Blogga om livet med en hemlis


Publicerat den: 2021-10-19 [16:26:54]

(null)

Som ni säkert förstår har det varit svårt att blogga senaste tiden med en enorm hemlis som har påverkat vårt liv väldigt mycket. 

Första veckorna gick bra, jag märkte inget alls. Mådde bra och livet rullade på, ja bortsett från att våra fredagar brukar det stå rödvin och brieost på bordet det har det ju inte gjort då.

Men sedan, i vecka 7, då slog det till från ingenstans vaknade mitt i natten och mådde så illa att jag behövde gå upp och kräkas.
Första 4 dagarna med illamående låg jag i soffan. Allt smakade äckligt, doften av mat gjorde mig illamående. Allt kom upp hela tiden.
Jag var så ledsen. Så frustrerad. Försökte äta allt jag kunde, var tacksam när jag fick behålla maten. Dag 5 kunde jag ta mig upp ur soffan, mer mat gick ner men jag mådde illa hela tiden. Dygnet runt dessutom. Var  och kräktes dag som natt. 

Träna gick absolut inte minsta fysiska ansträngning vände det sig i magen. Sen kom tröttheten också. Vid 13 tiden varje dag var jag redo att sova. 
Förutom på nätterna då när jag var antingen kissnödig eller illamående en gång i timmen. 

Men det har varit svårt att blogga när jag inte kunnat berätta hur jag mår och varför. 
Nu är vi i vecka 13, 12+6 idag onsdag. Sedan förra fredagen har illamåendet börjat lätta. Jag mår inte illa och jag kräks inte. Sedan i lördags har jag börjat kunna träna igen.

Men nu vet ni om vår stora men kärleksfulla hemlis och det blir enklare för mig att kunna dela med mig av mitt liv igen här.

Hoppas ni vill vara med på den här resan med oss. 

Kommentarer
Annika

Stort stort grattis ❤️
Underbart, vackra Jennifer
Följer mer än gärna med på din resa

2021-10-21   07:33:05

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback