Vecka 15


Publicerat den: 2021-10-28 [11:38:57]

(null)
 

Välkommen vecka 15 (14+0) torsdagen den 28 oktober 2021


Mammas tankar: Du har börjat lägga dig som en liten boll ibland som jag och pappa kan klappa på. Det är så himla mysigt och härligt att vi nu kan börja se att du finns där inne. Vi längtar efter dig vansinnigt mycket.
Den här veckan har jag mått illa massor igen, igår var en dag när jag kräktes nästan hela dagen och i princip allt jag åt kom upp igen. Går och hoppas att det ska ge med sig snart. 
Mina tuttar har blivit enorma! Eller ja, stora för att vara jag. Hade vant mig vid mina små, skrynkliga tuttar jag haft senaste åren. Är liksom inte van vid att tuttarna tar emot. 

Den här veckan och förra har maken hjälpt mig fotografera med kameran istället för att jag har fotograferat själv med självutlösare till telefonen. Jag tyckte att det blev lite trevligare bilder. Vi är ju inga fotografer någon av oss. 

Symptom: Fortsatt illamående, en del kräkningar. Vikt 66,7 kg

 

Pappas tankar: Tiden går och din mamma har börjat få en liten knöl i magen ibland man kan känna på, jag kan nu liksom "ta på dig" känns det som. Vi längtar efter dig här ute och hoppas att du har det mysigt där inne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback